In 2024 kent iedereen de verborgen kracht van een goed ontworpen interieur!

Interieurarchitect Hilversum van Studio Inside Out

Onderhanden werk en werk in uitvoering

600x337 bijgebouw briklaan

Verbouwing van villa uit 1900

Bij de aankoop van een woning wil de nieuwe eigenaar het huis natuurlijk helemaal naar zijn wensen maken.  Via de aankopend makelaar Ilse Millin kwam ik met de opdrachtgeefster in contact. Samen hebben we het pand bekeken en overlegd wat de wensen waren. Na het maken van ontwerpen en de goedkeuring van de opdrachtgever konden de prijzen aangevraagd worden en werd na de overdracht gelijk gestart met de verbouwing.

Heel de villa op de schop

Inmiddels is er al het nodige gebeurd, zoals de uitbreiding van het bijgebouw en het plaatsen van nieuwe serredeuren, die de vorige bewoners hadden vervangen voor ramen. Ook binnen wordt hard gewerkt op alle verdiepingen. Nieuwe badkamers, slaapkamers op zolder opnieuw ingedeeld en een ontwerp voor de tuin. Maar die komt natuurlijk als laatste aan de beurt wanneer al het bouwafval verdwenen is.

Vooraanzicht Brinklaan e1504274355771

Verduurzamen, leeftijdsbestendig wonen en mantelzorg zijn de begrippen waar het nu om draait!

Mantelzorg-woning in een aanbouw, garage of tijdelijk in de tuin?

Zoals een plek voor degene die je als mantelzorger bijstaat. Niet in de eigen woning maar wel heel dichtbij. Deze ruimte kan vergunningsvrij in de tuin worden gebouwd.

Je kunt hiervoor ook de garage benutten. Uiteraard aangepast met de nodige voorzieningen en isolatie-middelen en eventueel met zonnepanelen op het garagedak voor energie besparing. 

Zoals deze foto’s van dit project, een garage omgebouwd tot een slaapkamer en minder-valide badkamer met uitkijk op de tuin.

rosie foto badkamer dubbele douche kopie
rosie foto bad en slaapkamer kopie

Het is handig van tevoren aan je latere woonbehoeftes te denken 

Zeker nu het huidige zorgstelsel zo veranderd is en mensen daardoor veel langer thuis moeten blijven wonen.

Met de hulp van goede mantelzorg of een thuiszorg instelling kan dat allemaal geregeld worden.

Soms gaat de verandering van je mobiliteit ineens drastisch achteruit bijvoorbeeld na een operatie of valpartij.

Hoe handig is het dan als je daar al vroegtijdig op geanticipeerd hebt. En je vooruitlopend op de toekomstige situatie al ruimte hebt gecreëerd om beneden te kunnen slapen of een badkamer te kunnen maken. 

Door van te voren al extra leidingen aan te leggen is het later eenvoudig deze aanpassingen te maken.

              Brainstormsessie over je wensen voor je interieur of verbouwing

Graag kom ik bij je thuis brainstormen over de mogelijkheden voor aanpassingen van je interieur, uitbreiden van je woonoppervlak door middel van een aanbouw of het herinrichten van je woonkamer, of keuken of het ontwerpen van een bijgebouw met kantoor functie/ thuiswerkplek bijvoorbeeld. Ik geef je ook altijd al meerdere tips ter verbetering van je woonplezier.

Wil je daar met mij over sparren bestel dan hier het gesprek. De kosten voor dit gesprek krijg je na opdracht terug middels verrekening met de eerste factuur. 

bekijk hier de pagina intake-brainstormsessie

 

 

Percy van de Werve Interieurarchitect

Het is mijn missie als interieurarchitect hilversum om voor zoveel mogelijk mensen, dus ook voor jou, het huis van hun dromen te creëeren!

Of dat nu in je huidige huis is of in een nieuw huis, is om het even. Het draait namelijk om de vertaling van de persoonlijke sfeer en behoeftes van jou als opdrachtgever. Door daar de juiste vertaling van te maken creëer ik het droomhuis dat jij wenst, passend als een handschoen, om volledig tot rust te kunnen komen en/of te kunnen feesten, socialisen of met vrienden en familie gezellig te eten.

Percy van de Werve, Studio Inside Out

Marien en Laura overleg

Wil je je interieur aanpassen of heb je net een nieuwe woning gekocht en weet je niet goed hoe je deze het beste kunt indelen.

 

Of misschien heb je al een paar keer de verkeerde maat bank gekocht en wil je nu wel de juiste keuze maken.

Daarbij kan ik je helpen tijdens een brainstormsessie van gemiddeld 2 uur.

Met een plattegrond op de juiste schaal als uitgangspunt en foto’s van je huidig interieur en de maten van de meubels die je wilt hergebruiken gaan we aan de slag. Aan de hand van je wensen pakket maak ik meerdere  schetsen om jou de mogelijkheden van de ruimte te laten zien.

Met meubels op maat ingetekend zodat jij weet welke maat je bank of eettafel je kunt nemen  wanneer je gaat shoppen. Wil je een ontwerp meer gedetailleerd uitgewerkt hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Ik maak daarvoor een aanbieding zodat jij van tevoren weet waar je aan toe bent qua kosten. Zo kunnen we samen je optimale interieur creëren.

Tijdens een strategiegesprek bespreken we de mogelijkheden en je wensen

Wil je een afspraak maken voor een gratis strategiegesprek

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn huis of appartement, denk je nu wellicht

Heb je het besluit genomen om te gaan verbouwen en kun je daar hulp bij gebruiken van een professional om het optimale uit je verbouwing te halen, binnen een afgesproken tijd en voor het budget wat je beschikbaar hebt. Of zelfs voor nog minder.

Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek via mijn contactformulier en ik bel je binnen 24 uur op om een afspraak te maken. We kijken naar je wensen en de mogelijkheden. Je krijgt van mij vervolgens een offerte en zodra je akkoord gaat kan dit mooie proces beginnen op weg naar de woning of het kantoor dat jij je wenst!

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat