In 2024 kent iedereen de verborgen kracht van een goed ontworpen interieur!

Interieurarchitect Hilversum van Studio Inside Out
Verbouwen is een feestje

Verbouwen is een feestje

Verbouwen is een feestje, kan dat wel, denk je wellicht. Het gaat toch meestal gepaard met veel stress. Wat veel mensen niet weten is dat ze vaak zelf de stressveroorzaker zijn. Zorg dat je grip krijgt op je verbouwing en dan kan verbouwen echt een feestje zijn waarbij je uitkijkt naar al het nieuws dat ontstaat. Hiervoor geef ik je graag 7 tips zodat jij ook kunt zeggen dat verbouwen een feestje is.

Lees meer
5 tips voor een stressloze verbouwing om jouw droomhuis te creëeren

5 tips voor een stressloze verbouwing om jouw droomhuis te creëeren

Als je wilt gaan verbouwen komt er heel veel op je af. Je moet aan heel veel dingen denken en keuzes maken. Maar hoe doe ik dat dan en waar begin ik mee, vraag je jezelf af. Ik zeg altijd een goede voorbereiding is cruciaal voor het eindresultaat. Bereid je jezelf niet goed voor dan kun je wachten op een stressvolle verbouwingsperiode met ongewenste resultaten. En dat is toch zeker niet, wat je wilt.

Lees meer
Je woonkeuken ontwerpen, hoe doe je dat

Je woonkeuken ontwerpen, hoe doe je dat

Wil je een optimaal resultaat halen met de verbouwing van je keuken tot woonkeuken begin bij het begin. Maak een lijst van je wensen en onderzoek de mogelijkheden qua apparatuur. Kan alleen een muur doorbreken al voldoende zijn of heb je extra meters nodig d.m.v. een aanbouw. Hier vind je alle onderdelen waar je aan moet denken bij de aanpassing naar een woonkeuken.

Lees meer
Een Zen badkamer, staat die ook op je verlanglijstje

Een Zen badkamer, staat die ook op je verlanglijstje

Stoomdouches zijn net als de sauna goed voor je weerstand. Met een kwartiertje stomen reinig je je huid en voelt je huid daarna heerlijk zacht en schoon. Bovendien is stomen ook goed voor je weerstand. Het is namelijk heel lekker om koud af te douchen na het stomen. En ben je verkouden dan kun je met een geïntegreerde doceerunit, eucalyptusolie aan de stoom toevoegen. Dan ben je gelijk van je verstopte neus af.

Lees meer
Interieur trends volgen of volg jij je eigen trend voor je woning

Interieur trends volgen of volg jij je eigen trend voor je woning

Een mailtje van de bijenkorf bracht me op het idee van deze blog. Trends heb je in de mode waar dit mailtje over ging maar natuurlijk ook voor het interieur. Daarbij spelen kleuren vaak de hoofdrol en de stijl van vormgeving.  In de mode wisselen trends heel snel. Gelukkig houdt een trend in het interieur gemiddeld iets langer aan. Maar vooral op het gebied van accessoires voor je huis lopen ze aardig in pas met de mode. Heel logisch toch. Er zit en hele industrie achter.

Lees meer
De juiste verlichting kiezen!

De juiste verlichting kiezen!

Je loopt telkens tegen het probleem van de verlichting aan, net te weinig licht op de plek waar jij wilt lezen. Ja en het grote licht aandoen is ook niet optimaal. Nu zit iedereen in de kamer in het felle licht. Je dacht al een keer een betere leeslamp gekocht te...

Lees meer
De ideale aanbouw voor jouw huis

De ideale aanbouw voor jouw huis

Wat betekent een ideale aanbouw voor jou? Naar mijn idee is het pas ideaal als je woonwens echt is opgelost omdat de grootte klopt, de stijl klopt en het een verrijking en dus meerwaarde voor je huis oplevert. Je moet jezelf de volgende vragen stellen: Welke...

Lees meer
De woning van je dromen!

De woning van je dromen!

Jouw droomhuis, passend bij jouw gezin! Dat wil jij toch ook! Je bent al een tijdje op zoek naar een andere woning. Je DROOMHUIS wel te verstaan Helaas ben je niet de enige. Er zijn veel potentiële kapers op de kust. De maakt raakt al weer aardig overspannen. Je hebt...

Lees meer
Een zomer make-over van je woning

Een zomer make-over van je woning

Wil jij ook een zomer make-over om deze zomer vanuit je woonkamer direct lekker naar buiten kunnen lopen? Of binnen van de eerste zonnestralen genieten met de tuindeuren open. Dan heb je wellicht een aanpassing aan de achtergevel nodig. In deze blog vertel ik over de mogelijkheden van een te openen achtergevel.

Lees meer

Onderhanden werk en werk in uitvoering

Verbouwing van villa uit 1900

Bij de aankoop van een woning wil de nieuwe eigenaar het huis natuurlijk helemaal naar zijn wensen maken.  Via de aankopend makelaar Ilse Millin kwam ik met de opdrachtgeefster in contact. Samen hebben we het pand bekeken en overlegd wat de wensen waren. Na het maken van ontwerpen en de goedkeuring van de opdrachtgever konden de prijzen aangevraagd worden en werd na de overdracht gelijk gestart met de verbouwing.

Heel de villa op de schop

Inmiddels is er al het nodige gebeurd, zoals de uitbreiding van het bijgebouw en het plaatsen van nieuwe serredeuren, die de vorige bewoners hadden vervangen voor ramen. Ook binnen wordt hard gewerkt op alle verdiepingen. Nieuwe badkamers, slaapkamers op zolder opnieuw ingedeeld en een ontwerp voor de tuin. Maar die komt natuurlijk als laatste aan de beurt wanneer al het bouwafval verdwenen is.

Verduurzamen, leeftijdsbestendig wonen en mantelzorg zijn de begrippen waar het nu om draait!

Mantelzorgwoning in een aanbouw, garage of tijdelijk in de tuin?

Zoals een plek voor degene die je als mantelzorger bijstaat. Niet in de eigen woning maar wel heel dichtbij. Deze ruimte kan vergunningsvrij in de tuin worden gebouwd. Je kunt hiervoor ook de garage benutten. Uiteraard aangepast met de nodige voorzieningen en isolatiemiddelen en eventueel met zonnepanelen op het garagedak voor energie besparing. Zoals deze foto’s van dit project, een garage omgebouwd tot een slaapkamer en mindervalide badkamer met uitkijk op de tuin.

Het is handig om al aan je latere woon behoeftes te denken!

Zeker nu het huidige zorgstelsel zo veranderd is en mensen daardoor veel langer thuis moeten blijven wonen.  Met de hulp van goede mantelzorg of een thuiszorg instelling kan dat. Soms gaat de verandering van je mobiliteit ineens drastisch achteruit bijvoorbeeld na een operatie of valpartij. Hoe handig is het dan als je daar al vroegtijdig op geantici peerd hebt. En je al ruimte hebt gecreëerd om beneden te kunnen slapen of de badkamer te gebruiken bijvoorbeeld. 

Brainstormsessie over je wensen voor je interieur!

Wil jij ook een passende interieur schets op maat? Bel me of vul het contactformulier in en we maken een afspraak om te brainstormen!

Wil je je interieur aanpassen of heb je net een nieuwe woning gekocht en weet je niet goed hoe je deze het beste kunt indelen. Of misschien heb je al een paar keer de verkeerde maat bank gekocht en wil je nu wel de juiste keuze maken. Daarbij kan ik je helpen tijdens een brainstormsessie van gemiddeld 2 uur. Met een plattegrond op de juiste schaal als uitgangspunt en foto’s van je huidig interieur en de maten van de meubels die je wilt hergebruiken gaan we aan de slag. Aan de hand van je wensen pakket maak ik meerdere  schetsen om jou de mogelijkheden van de ruimte te laten zien. Met meubels op maat ingetekend zodat jij weet welke maat je bank of eettafel je kunt nemen  wanneer je gaat shoppen. Wil je een ontwerp meer gedetailleerd uitgewerkt hebben dan kan dat natuurlijk ook. Ik maak daarvoor een aanbieding zodat jij van tevoren weet waar je aan toe bent qua kosten. Zo kunnen we samen je optimale interieur creëren

Het is mijn missie als interieurarchitect hilversum om voor zoveel mogelijk mensen, dus ook voor jou, het huis van hun dromen te creëeren!

Of dat nu in je huidige huis is of in een nieuw huis, is om het even. Het draait namelijk om de vertaling van de persoonlijke sfeer en behoeftes van jou als opdrachtgever. Door daar de juiste vertaling van te maken creëer ik het droomhuis dat jij wenst, passend als een handschoen, om volledig tot rust te kunnen komen en/of te kunnen feesten, socialisen of met vrienden en familie gezellig te eten.

Percy van de Werve, Studio Inside Out

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn huis of appartement, denk je nu wellicht

Heb je het besluit genomen om te gaan verbouwen en kun je daar hulp bij gebruiken van een professional om het optimale uit je verbouwing te halen, binnen een afgesproken tijd en voor het budget wat je beschikbaar hebt. Of zelfs voor nog minder. Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek via mijn contactformulier en ik bel je binnen 24 uur op om een afspraak te maken. We kijken naar je wensen en de mogelijkheden. Je krijgt van mij vervolgens een offerte en zodra je akkoord gaat kan dit mooie proces beginnen op weg naar de woning of het kantoor dat jij je wenst!

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact
checklist voor zorgeloos verbouwen

Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen?

Dan is een goede voorbereiding echt noodzakelijk waarbij je de plannen getekend hebt en de materialen uitgezocht voordat je de aannemer vraagt om offerte te maken

Als je de Checklist nu download weet je wat je moet voorbereiden dus

 

Download nu de checklist

Jouw Checklist voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat