portretft percy lezing kopie e1529246211457

Jou blij maken met mijn ontwerpen daar ga ik voor

Ik ben Percy van de Werve en ben de interieurarchitect bni uit Hilversum voor het vertalen van al jouw woonwensen en ook voor het oplossen van vragen omtrent je werkomgeving!

Bouw aan je levensruimte en je gaat stralen! Dat geldt zeker voor je woning! Wanneer je huis echt een weerspiegeling van je persoonlijkheid is, en functioneel klopt, voelt het ook echt als thuis!

Interieurarchitect zijn, is voor mij het mooiste vak dat er is

Het vertalen van jouw wensen staat voor mij centraal. Het is tenslotte jouw huis, toch!

Of het nu om een totale verbouwing gaat of het maken van een aanbouw/erker, dakopbouw of het verbouwen van je keuken of badkamer, bij Studio Inside Out ben je aan het juiste adres! En als je wilt maak ik ook het tuinontwerp voor je.

Mijn creativiteit heeft zich al vanaf mijn kleuterjaren ontwikkeld. Speelde ik niet buiten dan was ik aan het knutselen, schilderen of tekenen. Het is dan ook niet vreemd dat mijn keuze viel op een studie architectonische vormgeving op de kunstacademie in Utrecht.

Wat ben ik blij dat ik daar voor gekozen heb. Het is zo een geweldig veelzijdig vak, het is heerlijk om mijn klanten blij te zien met wat ik voor ze creëer naar aanleiding van hun wensen. Naast het esthetische vlak is het ook zeer op het praktische gebruik gericht. En dat praktische aspect dat is waar mensen de hele dag mee te maken hebben en tegen aan lopen als het niet goed is opgelost.

 

Jij hebt een eigen trend en die verwerk ik in de plannen voor jou.

Net zoals mensen verschillen, verschilt ook hun smaak en dat maakt het zo interessant voor mij. Toegespitst op jou als klant, zorgen voor een optimaal resultaat, daar ga ik voor!. En creëer ik met jou, jouw eigen trend want die past tenslotte het beste bij jou. Mijn 5 jarige opleiding heb ik gevolgd op de kunstacademie Artibus (nu de HKU) te Utrecht. Na mijn opleiding heb ik 9 jaar bij Ahrend projectinrichting gewerkt als hoofd van de ontwerpstudio. Daar heb ik veel mooie projecten mogen doen zoals de kamers en vergaderzaal van de raad van bestuur van de NS. Voor de vergaderzalen heb ik zelfs het tapijtpatroon mogen ontwerpen.

 

Sinds 1993 ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen Studio in Hilversum.

Ik ben ingeschreven in het architectenregister en lid van de bni (bond voor nederlandse interieurarchitecten) Met ruim 24 jaar ervaring als zelfstandig interieurarchitect in Hilversum, waarvan 18 jaar als interieurarchitect/ binnenhuisarchitect, medeoprichter en partner van Studio Designa (het huidige Kabaz) heb ik in 2013 weer een nieuwe Studio opgericht om op mijn eigen wijze mijn klanten te kunnen begeleiden in het ontwerp en uitvoeringstraject van hun verbouwing.

 

Mijn belangrijkste levensles kreeg ik toen ik al bijna 25 jaar in het vak zat

Mijn vak vind ik heerlijk, het is zo fijn mensen te helpen aan het huis dat helemaal bij hen past. Door een samenwerking met een interieurwinkel in 1994 bloeit een nieuw bedrijf op. Begonnen met 2 man groeien we uit naar een grote Studio met 20 mensen. Na enkele verhuizingen omdat we steeds het pand uitgroeiden begon er iets te veranderen voor mij. Thuis had ik een gezin met 3 jonge kinderen. Het was voor mij altijd balanceren tussen werk en privé. Ik wilde het op alle fronten goed doen. En als je moeilijk Nee kunt zeggen en je niet genoeg voor jezelf opkomt eist dat zijn tol. Ik was altijd aan het rennen.

 

Wakker geschud en hoe!

Na een flinke Burn Out in 2007 heb ik en stapje terug gedaan. Ben ik beter op mezelf gaan letten. Mijn herstel heb ik dan ook afgesloten met een heerlijke Yogavakantie in Spanje. Ik kwam herboren terug. Totaal relaxed. Alleen ging het bedrijf met inmiddels 4 partners een andere kant op die niet zo bij mij paste.  Maar ja 20 jaar hard werken hang je niet zomaar aan de wilgen. En doordat ik minder ging werken is dit proces alleen maar versneld. Onze ideeën over het bedrijf groeiden verder uit elkaar. En voor mij was de verbinding die we in het begin hadden weg.

En als je zelf geen stappen zet om zaken die niet goed voor je zijn te veranderen, grijpt je lijf in. Met alle gevolgen van dien en daar kwam ik toen achter. Ik kreeg de chronische ziekte Colitis Ulcerosa. Begin 2009 begon het en werd onderdrukt met medicijnen. Wat aanvankelijk hielp maar ik had steeds zwaardere medicijnen nodig. Tot ik in het najaar in het ziekenhuis belande met een enorme opvlamming.

Na 2, 5 week kwam ik weer thuis en kon ik een week later mijn verjaardag vieren. Het besef dat het echt anders moest begon nu toch wel een beetje te landen. Toen ik in het voorjaar van 2011 aan mijn laatste medicijn begon, heb ik een paar maanden vrij genomen om het medicijn een kans te geven. Heerlijk voorjaarsweer, veel fietsen en wandelen. Het ging goed en na de zomervakantie zou ik weer beginnen na wederom een afsluitende yogareis ditmaal in Italië.

 

En toen was het feest maar niet heus

Na een maand weer werken was het bal. Een hele heftige opvlamming waar de prednison niet tegen hielp en ik zoveel pijn had dat ik na 2 weken onder de morfine lag. Iets wat ik altijd voor me uit had geschoven was nodig. Een operatie gaf mij een nieuwe kans. Het was kantje boord geweest, mijn dikke darm stond werkelijk op springen. Wat was ik blij, van de pijn af, geen medicijnen meer, niet meer 10 tot 20 keer per dag naar het toilet rennen. Of je klant alleen aan tafel laten zitten omdat ik echt naar het toilet moest.  De stoma die ik steeds voor me uit geschoven had was mijn redding en wat was ik er blij mee. Het gaf me mijn vrijheid terug.

Nieuwe invulling geven aan mijn werk

Ik ben veranderd als mens door deze gebeurtenissen. Ik neem nu de tijd voor dingen die ik belangrijk vind. En laat me niet meer in de tredmolen meedraaien. Nadat ik me heb laten uitkopen in het vorige bedrijf ben ik wederom opnieuw voor mezelf begonnen. En de afspraak die ik met mezelf heb gemaakt is, dat ik de tijd voor dingen neem. Voor mijn gezin, voor mijn klanten en voor mijn bedrijf. Met mijn nieuwe website trek ik de klanten aan die bij mij passen. Het lijkt wel of ze me al kennen na het bezoek aan de site. Heerlijke gesprekken vloeien daar uit voort. Elkaar kunnen en willen vertrouwen is een belangrijk aspect in mijn vak. En daar helpen de mooie aanbevelingen van mijn klanten natuurlijk aan mee. En daar ben ik ze ook erg dankbaar voor.

 

Ondernemen is een feestje geworden voor mij en mijn klant

Mijn boodschap is: je bent nooit te oud om te leren, dingen te veranderen en luister naar je lijf, het heeft je zoveel te vertellen. Maar je moet er wel naar luisteren. En als je niet luistert gaat het schreeuwen d.m.v. ziekte. Dat is me wel heel duidelijk geworden.

 

Ik ben van binnen naar buiten gekomen, laat mezelf zien zoals ik ben met mijn nieuwe Studio

Ik wil van alles van je weten, zelfs je nog sluimerende woonverlangens haal ik naar buiten

Net zoals het eigenlijk met ontwerpen gaat want als interieurarchitect werk je van binnen naar buiten 

En als laatste, maak ik plannen voor binnen en voor je aanbouw, dus voor je huis maar ook voor je tuin, dus buiten

Daarom heet mijn Interieurarchitectenbureau   Studio Inside Out 

 

Ieder project is voor mij een feestje. Ik neem de tijd voor mijn opdrachtgevers die ik verras met in de smaak vallende schetsontwerpen. Waar jij als klant vervolgens een afgewogen keuze uit kunt maken voor het plan dat je het meeste aanspreekt. Daarna werk het pas uit als definitief ontwerp en met de verdere uitwerkingen.

Met mijn ontwerpen voor verbouwingsplannen, interieurontwerpen aangevuld met meubel maatwerk en goede verlichtingsplannen en bouwkundige uitwerkingen zorg ik voor een leefbaar huis. Een huis dat qua smaak en functionaliteit jou als opdrachtgever weer nieuwe energie geeft! Waar jij blij van wordt! En dat leidt dan voor mij weer tot een tevreden klant en een blije ambassadeur.

 Want jij, maakt als een tevreden klant, zowel jezelf als mij  gelukkig!

IK BEN DAN OOK HEEL BLIJ MET DE TESTIMONIALS VAN MIJN KLANTEN

Met haar gedegen kennis, haar langjarige ervaring en haar coöperatieve en pro-actieve houding heeft Percy de verbouwing van mijn huis in Hilversum in de juiste banen geleid.  Tijdens de verbouwing ben ik door haar uitstekend ondersteund, heb van haar steeds nieuwe en verassende inzichten gekregen en ben ik door haar behoed voor storende fouten.

Al met al kijk ik met veel voldoening terug op de samenwerking met Percy en kan ik haar een ieder van harte aanbevelen.

Richard Martens

We zijn gestart met een schetssessie voor onze aanbouw omdat we niet goed wisten hoe we deze ruimte het beste konden indelen.  Percy komt met verrassende elementen en maakt het ontwerp logisch en kloppend.

Haar jarenlange ervaring neemt ze hierin mee. Doordat we zo tevreden waren hebben we Percy uiteindelijk meerdere schetsen laten maken, van alle alle andere ruimtes in huis en haar ook de tuin laten meenemen.

Ook hebben we daarna het lichtplan, elektrapunten, afvoeren ect. door Percy laten opstellen. Zo krijg je vooraf, een goed doordacht totaalplaatje. Je wilt namelijk maar één keer goed verbouwen en het liefste je geld direct goed besteden.

Wij zijn er enorm blij mee en kunnen dit plan zo met de aannemer overleggen zodat we ook betere offertes ontvangen en zo een fijnere verbouwing ingaan.  Percy bedankt! Keep up the good work!

Francien van de Broek

Paula van den Born:“Het samenspel is fantastisch. Percy is warm zakelijk, haar dynamiek is enthousiast en energiek. Dat merk ik zowel in ons contact, als ook in overleg met aannemers of anderen. We zijn samen aan het werk, ik voel me niet ‘de klant’. Bijna organisch is er een soort takenverdeling tussen ons ontstaan. Ik kan zeggen wat ik zelf wil oppakken en daarbij kan ik altijd leunen op de ervaring van Percy.

 

Ze houdt vaart in de planning. Ons eerste contact was eind juni en half juli hadden we het complete stalen palet gereed. Inmiddels is het half oktober en de aannemer is net gestart met de sloop, 80 zakken puin. We verhuizen van een grote woning naar een kleine seniorenflat. Samen met Percy zijn we tot een plan gekomen dat echt precies aan onze wensen voldoet. Met de goede voorbereiding en de begeleiding van Percy ook op stukken die ik zelf oppak, voel ik me ontzorgd. Het geeft rust in ons hoofd bij deze verbouwing. Daarbij beleef ik er veel plezier aan om samen te werken aan ons thuis.”

Paula van den Born

“We lopen al twee jaar in ons hoofd rond met deze verbouwingsplannen. Een heel huis verbouwen, waar begin je dan? We overzagen het gewoon niet. Aan tafel met Percy pakt ze het heel gestructureerd aan. Na een uitgebreide schets waarop we ons akkoord geven, tekent ze daarna zelf de technische tekeningen voor het verlichtingsplan, de wanden en de leidingen etc. We hoeven ons daar niet druk om te maken, we vertrouwen volledig op haar kunde.

In de sessie waarin we kleuren en materialen bepaalden, waren we binnen twee uur klaar. Ik hoor wel verhalen van vrienden waarin ze de ene winkel na de andere aflopen, hier ging alles heel vlot. In haar studio heeft ze veel monsters en stalen paraat, zodat je meteen weet waarover je beslist. Ze gaf aan dat je start met een aantal basiskleuren, bijvoorbeeld voor de vloer. Naast dat het zo lekker efficiënt is, krijg je zo ook meer structuur en zie je ons huis ontstaan. De week erna plofte een envelop met stalen in onze kleuren op de mat. Dat is toch geweldig.

Ze is een professional en neemt veel werk uit handen. We zijn enthousiast en blij met Percy. Ze heeft zoveel kennis en ervaring, luistert goed naar onze wensen en durft ook de leiding te nemen in de adviezen die ze ons geeft. Ons contact is heel warm alsof je haar al langer kent. Als we bij elkaar komen, voelt het gezellig en knus. We kunnen Percy van harte aanbevelen.”

Helga Lexmond

Ik heb een mooi appartement in Zuid Frankrijk, maar was een beetje “blind” over hoe ik de 2 badkamers zou kunnen herinrichten. Daarnaast slechte ervaringen met een Franse binnenhuis architecte gehad, waarbij ook de taal een probleempje was. Percy denkt met je mee in gesprekken en reikt ideeën aan qua ontwerp, kleur en materialen. Alles is hier in Nederland uitgezocht en met een door haar voorgestelde ploeg mensen naar Frankrijk gebracht en verwerkt. Dit hele proces moest ik zeker ook door, om voor mezelf een voorstelling van de uiteindelijke badkamers te maken en daar helpen haar tekeningen en de showroom bezoeken zeker aan mee.

Jacqueline Maan

We hadden een appartement gekocht dat donker en oud was. We wisten eigenlijk niet goed hoe het aan te pakken. Met de hulp van Percy die met duidelijke en aantrekkelijke voorstellen kwam, hebben we de definitieve keuzes gemaakt die helemaal aan onze wensen voldeed.

Het eindresultaat was echter nog mooier. Alles is prachtig geworden, de nieuwe indelingen, de keuzes voor kleuren en materialen  En al het meubel-maatwerk, niet te vergeten. Daarom waren we dan ook heel blij dat zij daarna voor het bestuur en V.V.E. de  entreehal, gangen en trappenhuis heeft mogen faceliften. Met wederom een prachtig resultaat.

Pieter

We wilden een serre als tv/ muziekruimte aan ons huis bouwen. Het belangrijkste voordeel van het inhuren van Percy was het maken van ontwerpen en aanzichten en het verdere uitwerken van meubel-maatwerk kasten. Het is een mooie ruimte geworden, zowel binnen als buiten. De schetsen waren zeer goed en boden keuze uit meerdere ontwerpen. Voor de bouwfase heeft ze ons ook nog overtuigd om in plaats van ramen, deur hoge elementen te gebruiken. We zijn blij dat we naar dat advies geluisterd hebben.

Peter en Paula

Voor ons nieuwe casco appartement in Zuid-Frankrijk had ik eigenlijk geen flauw idee hoe ik, zonder de ruimte kleiner te maken, deze kon scheiden in keuken en zitgedeelte. Via een foto op haar Facebook pagina kwam ik bij Percy terecht. Zij heeft met haar inzicht in ruimtes, creatieve oplossingen en goed gevoel voor kleuren en materialen onze wensen vertaald in het ontwerp.  Ook het verlichtings- en stofferings-plan dragen enorm bij aan de bereikte sfeer. Door constante terugkoppeling voelde ik me dan ook erg betrokken bij het proces. De dienstverlening was ook top en alles is op tijd geleverd. We hebben er al vele fijne vakanties beleefd.

Ilona Maan

Na zoveel jaren wonen in dezelfde woning werd ik blind voor de dingen die ik dagelijks gebruik. Doordat Percy er met een objectieve kijk met mij over brainstormde, ben ik er ook anders naar gaan kijken. Percy heeft heel veel ervaring en kennis die ze op een fijne manier inzet door je allerlei opties te geven waaruit je dan vervolgens zelf kiest. Indien nodig geeft ze feedback maar altijd op een plezierige manier waarbij je als opdrachtgever altijd weer de definitieve keuze maakt.

Ik ga haar ook zeker weer betrekken bij de indeling en het lichtplan voor mijn nieuw te bouwen huis. En voor het meubel maatwerk waar zij heel sterk in is, zoals ik bij een vriendin heb gezien waar Percy het hele interieur heeft gedaan.

Helena

Voor onze volledig te renoveren woning en bouw van nieuw gastenverblijf dacht ik voor het gastenverblijf een aardig plan en beeld voor ogen te hebben hoe het moest worden. Ik had niet goed overzien dat er continue beslissingen genomen moesten worden over  vele details welke in een vroeg stadium al bedacht hadden moeten worden. Dit kostte achteraf  meer werktijd en daardoor onnodig  extra kosten.

Dit moest voor het woonhuis echt anders aangepakt worden en door een tip kwam ik in contact met Percy. De beste stap die we hadden kunnen zetten!

Haar faseplan met een duidelijk kostenplaatje was overzichtelijk. Daarbij ook de mogelijkheid om fases af te ronden en bijvoorbeeld andere fases zelf op te pakken. Geen financiële adders onder het gras.

Percy’s zeer goed gevoel voor wat werkt in een bepaalde ruimte  en daarnaast technische inzicht is een enorme verlichting. Ook luistert ze  goed naar onze keuzes, denkt fantastisch mee en komt met zeer bruikbare adviezen over de verschillende mogelijkheden.

Ze drukt geen enkel idee door en heeft duidelijke en goed onderbouwde mening.

We zitten nog middenin de voorbereiding en we hebben nog flink wat stappen te zetten. Het fijne is dat we in plaats van ons zorgen maken of het wel goedkomt elke stap nu spannend en leuk is.

Jessica van Beek

Echt een vakvrouw! De bouw is nog in volle gang, maar over de samenwerking tot nu toe zijn we heel tevreden. Haar brede kennis en ervaring in combinatie met haar pragmatische insteek heeft al veel goede plannen opgeleverd. Wij kunnen niet wachten tot we het eindresultaat zien!

Leonie Venmans

We hebben de sleutel van het huis in oktober gekregen. Sinds kerst wonen we in het nieuwe huis en het is super mooi geworden en we wonen er met veel plezier. Onlangs hebben we met alle buren een borrel gehouden en wij kregen ontzettend veel complimenten over de mooie indeling met name de kamer met twee zithoeken. Ook de zolder vond men verrassend. We willen je daarom hartelijk danken voor je fantastische ideeën en vooral dat we een uniek huis hebben, dat helemaal naar onze smaak is.

Lisa

Wij, als bewoners van de Boschrand, zijn zeer tevreden over het resultaat van de renovatie van het trappenhuis.

Het mag gezien worden!  Veel lovende opmerkingen van bezoekers.

Wij zijn jou dankbaar voor je adviezen, begeleiding en andere inspanningen die tot dit resultaat hebben geleid. Met gemeenschappelijke inspanning slaagden we er in om op tijd en binnen het gestelde budget het renovatieproject af te ronden.

Daarvoor nogmaals onze dank en erkentelijkheid.  Percy, wij zullen niet aarzelen jouw inbreng uit te dragen.

Erick

Hou jij ook zo van mijmeren over je DROOMHUIS ?

moodnord 1 1

Wil jij ook graag het huis creëren dat helemaal bij je past,

zowel qua uitstraling als functionaliteit?

 

Neem dan direct contact met me op!

Wil je meer informatie over mijn werkwijze of wil je de mogelijkheden omtrent jouw wensen bespreken?

vul dan het contactformulier in en ik neem binnen een dag contact met je op.

Of bel me gewoon op

Tot snel

 

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat