Binnenhuisarchitect/Interieurarchitect Hilversum

Percy van de Werve is de interieurarchitect bni in Hilversum voor het vertalen van al je woonwensen en het oplossen van vragen omtrent je werkomgeving!

Bouw aan je levensruimte en je gaat stralen! Dat geldt zeker voorje woning! Wanneer je huis echt een weerspiegeling van je persoonlijkheid is, voelt het ook echt als thuis!

Percy van de Werve is de interieurarchitect bni voor het vertalen van al je wensen.

Of het nu om een totale verbouwing gaat of het maken van een aanbouw/ erker, dakopbouw of het verbouwen van je keuken of badkamer,

bij Studio Inside Out ben je aan het juiste adres!

Mijn creativiteit heeft zich al vanaf mijn kleuterjaren ontwikkeld. Speelde ik niet buiten dan was ik aan het knutselen, schilderen of tekenen. Het is dan ook niet vreemd dat mijn keuze voor een studie, viel op de kunstacademie waar ik in mijn eerste algemene jaar nog twijfelde tussen architectuur en mode. Wat ben ik blij dat ik voor het eerste gekozen heb. Het is zo een geweldig veelzijdig vak, het is heerlijk om mijn klanten blij te zien met wat ik voor ze creëer. Naast het esthetische vlak is het ook zeer op het praktische gebruik gericht. En dat praktische aspect dat is waar mensen de hele dag mee te maken hebben en tegen aan lopen. Net zoals mensen verschillen, verschilt ook hun smaak en dat maakt het zo interessant voor mij. Toegespitst op jou als klant, zorgen voor een optimaal resultaat, daar ga ik voor!. En creëer ik met jou, jouw eigen trend want die past tenslotte het beste bij jou.

Mijn 5 jarige opleiding heb ik gevolgd op de kunstacademie Artibus (nu de HKU) te Utrecht. Na mijn opleiding heb ik 9 jaar bij Ahrend projectinrichting gewerkt. Daar heb ik veel mooie projecten mogen doen zoals de kamers en vergaderzaal van de raad van bestuur van de NS. Voor de vergaderzaal heb ik zelfs het tapijt mogen ontwerpen. Sinds 1993 ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen Studio in Hilversum.  Ik ben ingeschreven in het architectenregister en lid van de bni (bond voor nederlandse interieurarchitecten)

Met ruim 24 jaar ervaring als zelfstandig interieurarchitect in Hilversum, waarvan 18 jaar als binnenhuisarchitect, medeoprichter en partner van Studio Designa heb ik in 2013 weer een nieuwe Studio opgericht om op mijn eigen wijze mijn klanten te kunnen begeleiden in het ontwerp en uitvoeringstraject van hun verbouwing. Door de ruimtelijke en esthetische kwaliteit van mijn ontwerpen voor verbouwingsplannen, interieurontwerpen aangevuld met meubel maatwerk en goede verlichtingsplannen genereer ik persoonlijke energie bij de gebruiker.

Hou jij ook zo van mijmeren over je DROOMHUIS ?

 

Inventariseren van jouw wensen en dromen

Een traject start altijd met de uitgebreide inventarisatie van jouw wensen en dromen waarbij ik heel veel van je wil weten. Hoe je leeft, wat je belangrijk vindt, of je veel bezoek van vrienden en familie ontvangt, van koken houdt etc. Daarom sluiten de ontwerpen volledig aan bij jouw functionele en esthetische wensen. En voelt het resultaat van de verbouwing of uitbreiding van je woning dus aan als een warme jas. Een vaak gehoorde uitspraak van mijn klanten is “Het voelt zo natuurlijk. Wel vernieuwend maar toch heel vertrouwd omdat het bij me past”

Werkwijze interieurarchitect

Ben je benieuwd naar de resultaten van mijn ontwerpen kijk dan verder op o.a. de portfolio pagina. Deze laten het resultaat zien van enkele van mijn projecten waarbij het gehele traject, van intake-schetsontwerp-definitief ontwerp-bouwkundige uitwerkingen-licht- en elektraplannen-meubel maatwerktekeningen-kleur en materiaalvoorstellen-offertes aanvragen en beoordelen- bouwbegeleiding-eindoplevering is uitgevoerd.

Richard Martens

De klik tussen opdrachtgever en interieurarchitect is essentieel!

Die klik is essentieel voor het resultaat van het interieurontwerp. Waarom vraag je je misschien af? Het leuke aan het vak van interieurarchitect is dat het heel persoonlijk is. Ik wil namelijk direct al heel veel van je weten. Dat is echt nodig om een goed passend interieurontwerp te maken. Denk maar aan een kleermaker die je ook eerst de maten neemt alvorens hij het pak/jurk kan maken. maar hij wil ook je smaak kennen.

Dit geld net zo goed voor mij. Ik ga ook eens meten, namelijk de te verbouwen ruimtes. De woning moet straks als een maatpak om je heen zitten en daarbij zijn functionele wensen/eisen voor mij even belangrijk als het mooie plaatje! We willen tenslotte samen iets heel moois creëren. Een praktisch aspect kan bijvoorbeeld zijn dat de woning levensloop bestendig moet worden gemaakt. En uiteraard willen we praktische tekortkomingen vermijden. Je loopt daar namelijk iedere dag tegenaan als iets niet goed functioneert. Misschien is dat nu ook wel de reden waarom je wilt verbouwen.

Daarom maak ik het ontwerp volledig aangepast aan jouw manier van leven en/of werken. Als interieurarchitect probeer ik dan ook tijdens de inventarisatie je nog sluimerende wensen en je ultieme woonfantasie boven tafel te krijgen. Met alle programma’s op televisie, en alle tijdschriften op dit gebied, fantaseer jij waarschijnlijk ook wel hoe je je woonomgeving eruit zou willen laten zien.

Ik inspireer je dan ook met alle nieuwe mogelijkheden die te gebruiken zijn in het ontwerp. Uiteraard hou ik daarbij ook het budget in het oog. Hiermee komen we dan gezamenlijk tot een optimaal resultaat voor jouw droomhuis of droomkantoor.

 

 

Graag maak ik ook voor jou een mooie levensruimte!

Neem contact met me op.

Wil je meer informatie over mijn werkwijze of wil je de mogelijkheden omtrent jouw wensen bespreken, vul dan het contactformulier in en ik neem binnen een dag contact met je op.

Of bel me gewoon op.

Tot snel.

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact

E-book de zorgeloze verbouwing

Wil jij ook je woning gaan verbouwen?

Jouw E-book voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This