Proclaimer

Proclaimer

Studio Inside Out spant zich in voor de inhoud van deze website en doet er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is, dan stel ik je reactie bijzonder op prijs. Je kunt zelf kiezen op welke wijze je ons dit wilt laten weten.

Wanneer je met behulp mijn contactformulier een vraag stelt of een klacht indient, wordt deze behandeld conform de email gedragslijn. Bij het gebruik van webformulieren is het aantal verplichte velden tot een minimum beperkt. Alle informatie die je mij verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden dan ook uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze heeft verstrekt.

Je kunt ook reageren op artikelen op de site. Deze reacties worden na moderatie getoond op de site. Heb je echter een vraag over een bericht dan kun je die stellen via het contactformulier.

De foto’s waarop Percy van de Werve, teamleden van, dan wel cliënten of werken van Studio Inside Out zijn afgebeeld, zoals gebruikt op deze site mogen niet zonder toestemming van Studio Inside Out gebruikt worden voor andere media. Alle teksten zijn door ons zorgvuldig opgesteld. Wilt u een foto of tekst van ons gebruiken, neem dan contact op.

 

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat