Zakelijke projecten

door

Zakelijke projecten met een onderscheidend, helder en gedurfd interieur

Een onderscheidend interieur met een helder en gedurfd ontwerp door Studio Inside Out zal je bedrijf herkenbaar maken en onderscheiden van jouw concurrenten. Jouw doelgroep en de daarop aangepaste huisstijl zijn daarbij belangrijke factoren voor het nieuwe interieur.

Mijn ruime ervaring en vaardigheden richten zich op het gebied van het maken van huisvestingsplannen voor kantoren, specifieke winkelinrichtingen  en herbestemming van leegstaand vastgoed, al dan niet in een monument ondergebracht. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen kennis over kleur- en lichtconcepten, deze helpen mij een effectief beeld te creëren voor jouw interieur passend bij de huisstijl.

Zakelijke opdrachtgevers en hun huisstijl

Je wilt toch ook dat je klant zich op zijn gemak voelt en geïnspireerd raakt door de omgeving die in relatie staat tot jouw product of dienst. Want dat is wat je huisstijl onder andere zegt over jouw bedrijf. Ga je ook voor het “Nieuwe werken” met een diversiteit aan flexibele werkplekken en vergadervormen naast inspiratieplekken t.b.v. brainstormsessies zodat jouw vernieuwde kantoor ook een flexibelere en een gezondere werkomgeving voor je medewerkers wordt?

Van A tot Z begeleiden

Het leuke aan deze project opdrachten vind ik de expertise van de opdrachtgever. Het gaat namelijk om jouw bedrijf! En wie kent dat beter dan jij! Aan mij is het om de vertaalslag te maken van jouw visie op je bedrijf en de logistieke en facilitaire behoefte optimaal vorm te geven. Tevens wil ik je graag ontzorgen door met enkele concrete voorstellen te komen naar aanleiding van de inventarisatie. Meestal is het dan een kwestie van knopen doorhakken en de route voor het project is bepaalt. Na verdere uitwerking van de tekeningen en aanvullende stukken kan ik ook de bouwbegeleiding van het project voor je uitvoeren.

Je kunt hiermee jouw bedrijf op een professionele manier aan de wereld laten zien.

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Mijn werkContact

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat