Verlichtingsplannen en elektraplannen

Tvleeskamer met maatwerk boekenkasten
gashaard voorkamer MG 6380cyprys kopie

 

 Verlichtingsplan en elektraplan

  Een verlichtingsplan en elektraplan zijn essentiëel voor het ontwerp. Het licht draagt als het ware het ontwerp. Samen met de gekozen armaturen, het type lichtbron en de eventuele toepassing van domotica bepaal je de gewenste sfeer in je woning of je bedrijf. Je kunt er mee spelen of dat nu met kunst- of daglicht is. Denk daarbij aan zon en schaduw, noorder- en zuiderlicht, deze geven allemaal verschillende belevingen aan een ruimte.

En je lichtplan kan daar op aansluiten.

 

Vroegtijdig plannen maken zorgt voor een vlotte verbouwing

 Je begrijpt dat In een vroeg stadium de juiste afwegingen gemaakt moeten worden. Zodat esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan want ze zijn beide belangrijk voor het eindresultaat en jouw beleving van de ruimte.

 

 

 

 Licht is leven

 Dit geldt in de natuur maar ook in een gebouw. Niemand wil in het donker leven en een prettige verlichting komt je productiviteit ten goede en je gevoel van welbehagen

Ook de verschillende type lichtbronnen zorgen daar elk voor met hun eigen dramatiek en beleving. Daarom speelt licht een zeer voorname rol in het uiteindelijk resultaat van jouw Interieur. Een goed doordacht verlichtings- en elektraplan zorgt voor de perfecte hoeveelheid licht op elk moment van de dag en de mogelijkheid om de sfeer aan te passen aan de activiteit van het moment.

Domotica

Met de hedendaagse techniek van Domtica systemen kun je elke licht scene creëren die je wenst zelfs vanaf je vakantieadres. Maar niet alleen het licht ook je gashaard, zonwering, audio/tv en alarm kun je via je Smartphone bedienen. Je kunt zelf je oven starten zodat je eten klaar is wanneer je thuiskomt. Nu nog het robotje ontwikkelen dat het van de koelkast naar de oven brengt. Of een koelkast die communiceert wat er aan boodschappen gehaald moet worden.

 

 

De verbouwing is al meer dan 10 jaar geleden maar ik ben nog steeds zo blij met jouw verlichtingsplan en de meerwaarde aan beleving die we ermee hebben gekregen naast het prachtige ontwerp.
Geer Kamerbeek

Verbouw en aanbouw aan onze woning

Ook geïnteresseerd in een goed verlichtingsplan voor je woning?

 Kun je s’avonds de krant of dat spannende boek niet meer goed lezen omdat je teweinig licht hebt of zou je het licht juist wat sfeervoller willen instellen op het moment dat je gezelli zit te borrelen met vrienden of familie.

Ga dan via Contact hieronder naar het contactformulier in dan mail of bel ik je binnen 24 uur om een afspraak te maken.

 

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat