Meubelmaatwerk is ‘de kers

op de taart’ voor je interieur! 

Wil je ook een onderscheidend interieur?

Dan is meubelmaatwerk het antwoord daarop. Precies aansluitend op jouw wensen, passend gemaakt in het interieurplan en het verwerkte materiaal naar vrije keuze.

Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur wilt met meubelmaatwerk kun je de toon zetten.

 

Meubelmaatwerk maakt het af!

Of dit nu een zakelijk of particulier project betreft.

Met een doordacht ontwerp, goede materiaal- en kleurkeuzes, en een uitstekende uitvoerende partij heb ik al vele interieurs compleet opgeleverd. Van bijvoorbeeld kasten voor een walk in closet, tv/bibliotheek kamer en complete keukeninrichting tot speciaalwerk meubilair voor o.a. een juwelier, (bedrijfs-)restaurants en een tandartsparktijk.

Wil je enkel een meubelontwerp voor een specifieke plek in huis, jouw kantoor of voor in de tuin, dan ben ik je uiteraard ook graag van dienst. We spelen dan in op de huidige situatie en maken een passend ontwerp . En het zal mij niet verbazen wanneer je vervolgens toch meer wensen blijkt te hebben.

Dit is namelijk onze ervaring, eenmaal gewerkt met en daarbij praktisch en esthetisch gevoed door een interieurarchitect.

Met de hedendaagse technieken en materialen kun je elke sfeer creëren die je wenst. Niets is te gek als het om speciaalwerk gaat en hierbij speelt jouw smaak en/of huisstijl een grote rol. In een vroeg stadium dienen de juiste afwegingen te worden gemaakt. Er moeten natuurlijk sparingen worden vrijgehouden om het maatwerk in te passen. Daarom is het van belang dit in het definitief ontwerp en de uitwerkingsfase mee te nemen.

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact

E-book de zorgeloze verbouwing

Wil jij ook je woning gaan verbouwen?

Jouw E-book voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes! https://studioinsideout.nl/wp-content/uploads/2018/04/Cover-E-book-de-zorgeloze-verbouwing.pdf

Pin It on Pinterest

Share This