Isdc balie Hilversum

Zakelijke projecten en mijn missie:

In 2024 hebben we gezamenlijk de leegstand getransformeerd tot boeiende gebouwen met gemengde functies en doelgroepen.

Zakelijke opdrachtgevers en hun huisstijl

Je wilt toch ook dat je klant zich op zijn gemak voelt en geïnspireerd raakt door de omgeving die in relatie staat tot jouw product of dienst. Want dat is wat je huisstijl onder andere zegt over jouw bedrijf. Ga je ook voor het “Nieuwe werken” met een diversiteit aan flexibele werkplekken en vergadervormen naast inspiratieplekken t.b.v. brainstormsessies zodat jouw vernieuwde kantoor ook een flexibelere en een gezondere werkomgeving voor je medewerkers wordt?

Zakelijke projecten met een onderscheidend, helder en gedurfd interieur

Een onderscheidend interieur met een helder en gedurfd ontwerp door Studio Inside Out zal je bedrijf herkenbaar maken en onderscheiden van jouw concurrenten. Jouw doelgroep en de daarop aangepaste huisstijl zijn daarbij belangrijke factoren voor het nieuwe interieur.

Huisvestingsplannen

Mijn ruime ervaring en vaardigheden richten zich op het gebied van het maken van huisvestingsplannen voor kantoren, specifieke winkelinrichtingen  en herbestemming van leegstaand vastgoed, al dan niet in een monument ondergebracht. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen kennis over kleur- en lichtconcepten, deze helpen mij een effectief beeld te creëren voor jouw interieur passend bij de huisstijl.

ISDC Hoofdkantoor Hilverum

Ook voor ISDC in Hilversum heb ik het hoofdkantoor mogen ontwerpen. Een nieuwe entree met balie en ontvangst, kantoren en de lunch en presentatieruimte in het sousterrain. Daar heb ik trouwens een truc uitgehaald om aan de gesloten zijde daglicht te simuleren om de ruimte aantrekkelijker te maken. Zodat er optisch van 2-zijde daglicht lijkt te komen.

Van A tot Z begeleiden

Het leuke aan deze project opdrachten vind ik de expertise van de opdrachtgever. Het gaat namelijk om jouw bedrijf! En wie kent dat beter dan jij! Aan mij is het om de vertaalslag te maken van jouw visie op je bedrijf en de logistieke en facilitaire behoefte optimaal vorm te geven. Tevens wil ik je graag ontzorgen door met enkele concrete voorstellen te komen naar aanleiding van de inventarisatie.

Knopen doorhakken

Meestal is het dan een kwestie van knopen doorhakken en de route voor het project is bepaald. Dan volgt natuurlijk nog de hele uitwerking van de tekeningen en verdere keuzes maken voor materialen, verlichting en meubel maatwerk voor de diverse onderdelen.

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en of het om een aanvulling/uitbreiding of een geheel nieuw plan betreft (bijvoorbeeld i.v.m. een verhuizing of het invoeren van het nieuwe werken) wordt de verdere marsroute in onderling overleg bepaald. Misschien is er een interieur commissie aangesteld en zijn er regelmatige overlegrondes ingepland.  De aanvullende stukken worden besproken en gepresenteerd en verwerkt in offerteaanvragen aan uitvoerende partijen. Na het uitspitten en vergelijken van de offertes kan er aanbesteed worden en kan ik ook de bouwbegeleiding van het project voor je uitvoeren. Indien nodig ondersteund door een bouwkundige en/of constructeur.

Hiermee kun je jouw bedrijf op een professionele manier aan de wereld laten zien.

ISDC Hilversum wachtruimte met trap en grderobekast en akoustisch paneel
ISDC Hilversum Lunchruimte sousterrain

Wanneer je je huisstijl verandert, wil je daar ook je interieur op aanpassen

Makelaardij Kapelle Onroerend Goed heeft mij al diverse kantoren laten verbouwen. Het eerste kantoor betrof het pand in Hilversum, dat van een winkelfunctie naar een makelaarskantoor veranderd moest worden. Ook de kantoren in Bussum en Amsterdam heb ik onder handen mogen nemen.

Twee decennia later heb ik het kantoor in Hilversum gerestyled met nieuwe kleuren en materiaalafwerkingen voor de vloer, de balie en de presentatie borden. 

Schermafbeelding 2017 07 31 om 15.10.20
kapelle balie closeup kopie e1501507461833
Schermafbeelding 2017 07 31 om 15.10.42

                                             NCOI Hoofdkantoor te Hilversum

In een aantal fases is het hoofdkantoor van NCOI opleidingengroep in Hilversum verbouwd om de steeds groeiende organisatie te huisvesten. Een jonge organisatie met lef en een duidelijke huisstijl waarmee zij ook hun brochures vorm geven. Hoe mooi is het dan om dit door te trekken in het interieurontwerp. Met afbeeldingen en aanwezige kleurstellingen zoals de maatwerk lampenkappen om de kolommen.

NCOI Hoofdkantoor Hilversum Balie aanzicht
NCOI Hoofdkantoor Hilversum Lampenkappen speciaalwerk en werkvloer

                                            NCOI opleidingcentrum Utrecht

Een leegstaand kantoorpand tranformeren tot een opleidingscentrum i een hele klus maar wel een hele leuke!  Nadat de antikraak uit het pand vertrokken was kon het strippen van het bestaande interieur beginnen. Hierdoor kon er een kompleet nieuwe indeling voor routing en de vereistte leslokalen, pauzeruimtes en restaurant worden gemaakt. En het meubelmaatwerk voor al die onderdelen was voor mij de kers op de taart. Ook hier is de huisstijl van et NCOI duidelijk herkenbaar. Op alle verdiepingen komt het terug als grote visuals op de muren in de pauzeruimteen de glasstroken bij de lokalen, die in de getande wand een speelse blik door de gangen oplevert.

NCOI Utrecht opleidingscentrum Balie
NCOI Opleidingscentrum Balie en bewegwijzering
NCOI Opledingscentrum Utrecht Gangen naar leslokalen
NCOI Opleidingscentrum Utrecht Restaurant Groepstafels
NCOI Opleidingscentrum Utrecht Leslokaal
NCOI Opleidingscentrum Utrecht Restaurant

Het is mijn missie om voor zoveel mogelijk mensen, de ideale woon- en werkomgeving te creëren door menging van functies in éen gebouw.  Daar lenen transformaties zich uitstekend voor.

 

 

Hai, ik ben Percy van de Werve en interieurarchitect van Studio Inside Out.   Nederland heeft veel behoefte aan extra woonruimte.  De bouwkolom loopt door de crisis achter op de vraag. Nog steeds staan er vele kantoorpanden en bedrijfsruimten leeg. Hoe ideaal is het als we daar nieuwe ruimtes creëren waar wonen, werken en ontspannen samengaan en leiden tot de nieuwe dorpen van de toekomst waar men elkaar kent en er ook een kroeg is waar men elkaar om de hoek ontmoet. Hoe goed zou dit zijn voor de saamhorigheid en welvaart in Nederland.

Neem contact met mij op als jij ook voor de ideale woon- en werkomgeving gaat!

 

Dat kan via onderstaande button of bel me gewoon voor een afspraak

06 52 6892 55

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat