Slaapkamers voor jong en oud! Voor je optimale slaapgeluk.

Is jouw Slaapkamer ook geluk(t)

Slaapkamers zijn gelukt en geven geluk wanneer jij er volledig tot rust kunt komen. Daarvoor is de vormgeving van de indeling en de inrichting, de kwaliteit van je bed maar zeker ook de sfeer doorslaggevend. Licht dat gedempt kan worden zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen. Goede kwaliteit gordijnen met een dim-out zodat je ook in de zomer aan voldoende uren slaap toekomt. Maar ook een airco voorziening is prettig tegenwoordig met onze steeds warmer wordende zomers evenals natuurlijk goede ventilatievoorzieningen. 

Slaapkamer appartement Frankrijk kopie 2 1
Slaapkamer met maatwerk kastenwand. kopie 3
Studeerkamer
buro en kasten kinderkamer zolder
slaapkamer met aangrenzende badkamer kopie 3 1
meisjes slaapkamer met meubelmaatwerk bed bank en kasten kopie 3
slaapkamer jongen met nieuwe dakkapel en ingebouwde kasten kopie
slaapkamer jongen met buro vrijstaande villa kopie 2

Een aparte dressing of walkin closet met aangrenzende badkamer

Steeds meer tijd wordt er ook in de slaapkamer doorgebracht. Van het kijken naar de tv, het lekker kunnen lezen in bed tot een klein werkplekje aan toe. Hoe fijn is het wanneer je een mooie rustige kamer kunt creëren met een naastgelegen badkamer en walkin closet zodat je elkaar niet wakker maakt als de een vroeger opstaat bijvoorbeeld of de ander een keer heel laat thuiskomt. Het komt regelmatig voordat de ouders van grotere kinderen een aparte unit hebben met alle faciliteiten tot wellness aan toe. Maar misschien wil jij het juist compact en dicht bij je kind zodat je het ook s’nachts kunt horen.

Hilversum meubelmaatwerk kastenwand open deur
Hilversum meubelmaatwerk closeup kastenwand

Maatwerk voor garderobekasten en wastafelmeubels.

Dit is niet het  enige waar ik meubel ontwerpen met maatwerk tekeningen voor maak. Ook adviseer ik vaak een footstool of grote poef waarin bijvoorbeeld de tv is weggewerkt met een lift zodat hij aan het oog onttrokken kan worden.Elektrische bediening van de zonwering en gordijnen is ook heel fijn zeker als je in het weekend nog even langer in bed blijft.  Kleur, licht, geur en sfeer zijn belangrijke hulpmiddelen om jouw ideale slaapkamer te kunnen maken.

Werkplek in dakkappel Masterbedroom
Masterbedroom op zolderdouche 1
Wastafel Masterbedroom

 

Minder valide slaapkamer

Met het langer thuis blijven wonen van de ouderen is er ook meer behoefte gekomen aan aangepaste slaapkamers, liefst op de begane grond of gelijkvloers in een appartement met een invalide badkamer.

 

 

 

Wil je liever in je eigen woning blijven dan kan soms de garage omgebouwd worden tot slaap- en badkamer met de nodige faciliteiten zoals een verhoogd toilet, inloopdouche met zitje en een speciale wastafel en natuurlijk voldoende ruimte voor de zorgverlener en een eventuele rolstoel

 

 

 

 

rosie foto badkamer dubbele douche kopie
rosie foto bad en slaapkamer kopie

Mantelzorg woning in de garage of de tuin

Is er in het huis zelf niet voldoende mogelijkheid om deze voorziening te maken dan kan dat eventueel in een aanbouw of een aangrenzende garage gemaakt worden.

 

 

De overheid heeft ook bepaald dat een mantelzorg unit vergunningsvrij tijdelijk in de tuin geplaatst mag worden zolang er zorg nodig is

Zelfs vrijstaand mag het bijgebouw tijdelijk woren geplaatst.

 

 

 

 

    Wij zijn erg blij met de geslaagde verbouwing van onze garage tot slaapkamer en invalide badkamer naar de ontwerpen van Percy                                                                                                   Nu kunnen we weer bij elkaar slapen en mijn man kan overdag rusten met uitzicht op onze mooie tuin                                                                                        terwijl ik in de tuin werk.

Heer en mevrouw Rosie

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat