Gratis kennismakingsgesprek over jouw verbouwingswensen

Je wilt je huis verbouwen, vergroten of beter indelen 

Je hebt een nieuwbouw woning gekocht en wilt de indeling veranderen  

Je weet alleen niet hoe je dit het beste kunt aanpakken 

Maar je wilt wel de juiste keuzes maken zowel esthetisch als technisch

in 10 stappen zorgeloos verbouwen scaled

Welk resultaat wil jij uit je verbouwing halen? Het beste natuurlijk zeg je. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval.

Je droomt van een mooie aanbouw aan je woning om meer ruimte te krijgen nu je kinderen groter zijn en je huis een zoete inval lijkt.

Je wilt meer leefruimte en zeker ook een eigen plek om thuis te kunnen werken, nu dit meer standaard begint te worden en in de toekomst ook voor een deel zo zal blijven.

Stalen haldeur en meubel maatwerk kast in hoogglans gespoten

Jouw stijl is heel belangrijk in het hele verhaal. Je wilt een huis waar je je comfortabel, veilig en gelukkig in kunt voelen. Dat betekent dat jouw smaak voor mij leidend is. Ik zeg altijd "Bepaal je eigen trend", die ontwikkeld zich wel in de loop der jaren en afhankelijk van je leeftijd en gezinssituatie. Je wilt je toch zeker thuis voelen in je eigen huis.  Inspiratie opdoen bij anderen vind ik zelf prima maar kopieren zorgt ervoor dat het net zo goed het huis van je buren of vrienden had kunnen zijn. Je wilt dat jouw huis jou ademt.

moderne aanbouw aan 70tiger jaren woning
woonkamer met erker en hoekbank
Eetplek met gashaard in moderne aanbouw

Wil je dat bereiken dan is een goede voorbereiding noodzakelijk.  Wees duidelijk over je wensen, maak keuzes en zorg voor uitgewerkte plannen waarin je inrichting het uitgangspunt is.

Het aantal mensen dat je plek wilt geven om lekker bij elkaar te zitten bepaald de grootte van je zithoek. En dat bepaalt dan weer de grootte van de ruimte die ervoor nodig is.

Om je budget goed te besteden wil je natuurlijk dat alles ook in 1 keer goed uitgevoerd wordt. Dat kan alleen als de aannemer exact weet wat jij wilt bereiken. 

 

Daar heb je tekeningen met indelingen, verlichting, elektra, materiaalkeuzes, uitwerkingen, technische omschrijving voor nodig.

Zo maakt de aannemer exact wat jij wilt bereiken en verloopt je verbouwing zorgeloos. Dat wil jij toch ook!

Het kennismakingsgesprek duurt +/- 30 minuten en vindt telefonisch of via zoom plaats.

Wil je liever meteen een bezoek aan jouw locatie inplannen dan kun je onder menukop 'BOEK NU' een 'Intake-Brainstormsessie' boeken. Deze sessie vindt op jouw locatie plaatst en duurt 1 tot 1,5 uur.

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat