Je wilt graag een aanbouw aan je huis 

en/of de bestaande indeling veranderen,

maar je weet niet hoe je dit nu het beste aanpakt

Boek dan bij mij een intake-brainstormsessie

Welk resultaat wil jij uit je verbouwing halen? Het beste natuurlijk zeg je. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval.

Je droomt van een mooie aanbouw aan je woning om meer ruimte te krijgen nu je kinderen groter zijn en hun vrienden natuurlijk ook welkom zijn.

Of je koopt een ander huis of je hebt een nog te bouwen woning gekocht.

Je weet dat je het helemaal naar jouw smaak wilt verbouwen, maar hoe krijg je dat voor elkaar

maatwerk keuken in Zuid Frankrijk

Je hebt al een keer een miskoop gedaan door een veel te grote of juist te kleine bank te kopen.  Dit soort vergissingen kunnen aardig in de papieren lopen en dat is natuurlijk doodzonde. Maar het kan ook zijn dat je gewoon niet zo creatief bent en geen gevoel voor verhoudingen hebt. Je kunt niet inschatten wat het effect van bepaalde meubels op je interieur is. Ook is het jammer wanneer je niet blij wordt van je investering in je nieuwe keuken als de keuken is geplaatst. De keukenleverancier maakt wel een tekening voor je, met 3d plaatjes zelfs, maar hij betrekt alleen de keuken in het plan en niet de woonkamer die eraan grenst. Wil je een optimaal plaatje creëren dan kun je beter beide tegelijk in het ontwerp meenemen. Want dan kun je beter beslissen waar je extra ruimte aan geeft en waar minder.  Daarom maak ik ook altijd meerdere ontwerpen voor jou als mijn klant en bepaal jij waar je de prioriteit legt als je keuzes gaat maken.

Zie je het voor je, je hebt veel geld geinvesteerd in je verbouwing en het ene na het andere onderdeel van je inrichting valt tegen. Je voelt de stress zich opstapelen in je lijf.  Je hebt al veel meerwerk nota’s van je aannemer ontvangen en je budget nadert zijn einde. En dat niet alleen, de bouwtijd is ook behoorlijk verlengt omdat je de ergste fouten hebt laten aanpassen. Maar afterall ben je toch niet blij. De aannemer had je totaal verkeerd begrepen. Hoewel hij steeds instemmend knikte toen jullie de wensen bespraken. 

Wat je vergeten was is dat jouw plaatje niet zomaar in het hoofd van je aannemer terecht komt. Hij heeft zijn eigen referentiekaders en die komen per definitie niet overeen met die van jou. Wat hij nodig heeft zijn tekeningen en een bestek en een materialen en kleurenstaat. Dit geldt overigens niet alleen voor verbouwingen, ook voor als je een nieuwbouw woning koopt. Ben je er vanaf het eerste moment bij dan kun je meestal nog wel het een en ander aanpassen. Voor menig opdrachtgever heb ik bijvoorbeeld tekeningen gemaakt om een totaal nieuwe indeling te tekenen omdat ze de keuken niet aan de straatkant maar juist aan de tuinkant van de woning wilde situeren.

 Dit kon allemaal in de bouw meegenomen worden omdat zij er vroeg bij waren. Ook menig badkamer indeling en kamerindeling heb ik zo kunnen aanpassen. Waarbij de klant direct blij was met het resultaat en de uitvoering van de verbouwing.

“We hebben de sleutel van het huis in oktober gekregen. Sinds kerst wonen we in het nieuwe huis en het is super mooi geworden en we wonen er met veel plezier. 

Onlangs hebben we met alle buren een borrel gehouden en wij kregen ontzettend veel complimenten over de mooie indeling met name de kamer met twee zithoeken.

Ook de zolder vond men verrassend.

We willen je daarom hartelijk danken voor je fantastische ideeën en vooral dat we een uniek huis hebben, dat helemaal naar onze smaak is”.

Lisa

“Voor ons nieuwe casco appartement in Zuid-Frankrijk had ik eigenlijk geen flauw idee hoe ik, zonder de ruimte kleiner te maken, deze kon scheiden in keuken en zitgedeelte. Via een foto op haar Facebook pagina kwam ik bij Percy terecht. Zij heeft met haar inzicht in ruimtes, creatieve oplossingen en goed gevoel voor kleuren en materialen onze wensen vertaald in het ontwerp.  Ook het verlichtings- en stofferings-plan dragen enorm bij aan de bereikte sfeer. Door constante terugkoppeling voelde ik me dan ook erg betrokken bij het proces. De dienstverlening was ook top en alles is op tijd geleverd. We hebben er al vele fijne vakanties beleefd”.

Ilona

Schets & brainstormsessie
plattegrond nieuwbouw woning
percy van de werve

Om je onnodige kosten te helpen besparen doordat je 

  1. Geen efficiënte indeling hebt gekregen
  2. Geen verlichtingsplan hebt en je daardoor tijdens je werk constant vragen op je afgevuurd krijgt
  3. Je te weinig licht hebt op plekken waar je het nodig hebt en te weinig stopcontacten
  4. de vloerhoogte van de tegels liggen niet gelijk met het parket
  5. de kleur van de houten vloer valt ook nog eens tegen omdat hij veel donkerder uitvalt 
  6. de verkeerde kleur of maat voor je bank hebt gekozen
  7. niet op de onderhouds technischse kant van materialen hebt gelet
  8.  de planning totaal uit de hand laat lopen

 

Dat is niet wat jij wilt toch. Je wilt dat je dromen werkelijkheid worden voor het budget dat je voor ogen hebt. Vergeet daarbij de factor van 21% B.T.W. niet. Dit gaat af van je besteedbaar bedrag. Voor oudere woningen is het B.T.W. percentage voor schilder en stucwerk lager

Om je hier bij te helpen kun je een intake-brainstormsessie bij mij boeken. Ik kom dan bij je thuis, of naar het nieuwe gekochte huis en we bespreken uitvoering je wensen en je eigen ideeën. Ik geef je diverse mogelijke oplossingen aan en tips waar je op kunt letten. Want het huis moet jouw identiteit uitstralen. Jij wilt je er prettig in voelen en je woning ervaren als een warm nest. Ik zeg altijd, “Je wilt toch je eigen voordeur binnenkomen, niet zomaar een willekeurige woning”. 

Dat goede gevoel krijg je door het samenspel van en de balans tussen functionaliteit en sfeer. Daar zijn slimme oplossingen voor nodig waar ik je graag mee verras. Menig opdrachtgever zegt dan ook, “ik wist niet dat dit allemaal mogelijk was voor mijn huis”.

“Met haar gedegen kennis, haar langjarige ervaring en haar coöperatieve en pro-actieve houding heeft Percy de verbouwing van mijn huis in Hilversum in de juiste banen geleid.  Tijdens de verbouwing ben ik door haar uitstekend ondersteund, heb van haar steeds nieuwe en verassende inzichten gekregen en ben ik door haar behoed voor storende fouten.

Al met al kijk ik met veel voldoening terug op de samenwerking met Percy en kan ik haar een ieder van harte aanbevelen”.

Richard Martens

Percy’s zeer goed gevoel voor wat werkt in een bepaalde ruimte  en daarnaast technische inzicht is een enorme verlichting. Ook luistert ze  goed naar onze keuzes, denkt fantastisch mee en komt met zeer bruikbare adviezen over de verschillende mogelijkheden.

Ze drukt geen enkel idee door en heeft duidelijke en goed onderbouwde mening.

We zitten nog middenin de voorbereiding en we hebben nog flink wat stappen te zetten. Het fijne is dat we in plaats van ons zorgen maken of het wel goedkomt elke stap nu spannend en leuk is”.

Jessica

Wil jij net als mijn opdrachtgevers die deze testimonials hebben geschreven, ook jouw droomhuis creëren,

boek dan een intake-brainstormsessie met mij

Dan gaan we samen brainstormen over je wensen. Ik stel je vragen waardoor je ook andere mogelijkheden gaat zien en mijn klanten zijn altijd blij met de extra tips die ik ze meteen geef. Door je verschillende ideeën en opties te laten zien in het gesprek wordt je zelf ook weer op ideeën gebracht. 

Het gaat over jouw woning dus ik vind het belangrijk dat je betrokken bent in het hele proces. Ik wil dat je verbouwing een feestje voor je wordt en dat begint al met de voorbereiding. Ik ontzorg je graag met mijn ontwerpen en de uitwerkingen daarvan en samen werken we toe naar een zorgeloze verbouwing.

Voor deze sessie reken ik €. 177,00 incl. 21% B.T.W.  Daarvoor krijg je opties voor je verbouwing en tips zowel functionele als esthetische. Daarna krijg je van mij een offerte toegestuurd en wanneer we met elkaar gaan werken, voor minimaal de eerste 3 fases, krijg je de kosten van deze sessie in mindering op je eerste factuur.  De offerte is overzichtelijk opgebouwd in fase1:  inmeten, inventariseren en maken schetsontwerpen. Fase 2: definitief ontwerp. Fase 3 verlichtings- en elektraplan.  Dit vormt naar mijn idee echt de basis waarna de fases van de uitwerkingen, bestek, prijzen aanvragen, aanbesteding en bouwbegeleiding volgen. En als cadeautje van mijn kant krijg je mijn boek, ‘In 10 stappen zorgeloos verbouwen’, er gratis bij. 

 

Voor maar €  177,00 incl. B.T.W. boek je jouw sessie hier.

Ik neem dan direct contact met je op om de afspraak in te plannen!

checklist voor zorgeloos verbouwen

Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen?

Dan is een goede voorbereiding echt noodzakelijk waarbij je de plannen getekend hebt en de materialen uitgezocht voordat je de aannemer vraagt om offerte te maken

Als je de Checklist nu download weet je wat je moet voorbereiden dus

 

Download nu de checklist

Jouw Checklist voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat