'Je verbouwing hoort een feestje te zijn' is mijn slogan

Schetssessie bij je thuis of bij mij op kantoor

Hoe maak je van jouw verbouwing een feestje i.p.v. een stressvolle periode in je leven?                                        Het wordt natuurlijk pas echt een feest als het complete project succesvol wordt uitgevoerd door de aannemer.  Pas als hij volledig begrijpt wat jouw wensen inhouden kan de aannemer aan het plaatje in jouw hoofd voldoen.

Hoe pak jij jouw verbouwing aan?  Je wilt je woning moderniseren. En/Of een uitbreiding van jouw woning met een aanbouw, een dakkapel of misschien zelfs een dakopbouw. Ook in de woning wil je het een en ander aanpassen. Maar ........!    Je kunt alleen echt zorgeloos verbouwen met de juiste voorbereiding. Dat begint met een bestaande situatie tekening met maten en op schaal getekend.

 

Samen brainstormen we over je wensen zodat al pratend jouw droomplaatje op de diverse schetsen tot leven komt. Nog beter dan jij zelf kan bedenken. Functioneel maar zeker ook esthetisch passend bij jouw en je gezin. Een schets sessie is hier een mooi startpunt voor.  Uit meerdere oplossingen maak je een bewuste keuze voor het definitief ontwerp.              En heb je later nooit spijt of de gedachte: 'Had ik maar .......'  omdat je ook de andere  mogelijkheden hebt gezien in de schetsen.

Je wilt gaan verbouwen, maar hoe voorkom je een tegenvallend eindresultaat, vertraging en hogere kosten

Hoe pak jij de verbouwing, update of uitbreiding van jouw woning zó aan dat jouw complete project straks succesvol wordt uitgevoerd door jouw aannemer en jij er geen stress door ervaart?

2 jaar na aanplant krijgt de tuin goed vorm

Of je verbouwing nu gaat over..

 • je bestaande woning 
 • een net aangekocht huis of appartement
 • de indeling van je nieuwbouw woning, die je al voor de bouw wilt aanpassen
 • je keuken of badkamer, die je wilt vervangen
 • of dat je alleen een inrichtingsplan wilt

Een schetssessie helpt je hierbij op weg

Ontdek hier, hoe je zonder twijfel of teleurstelling achteraf, jouw droomhuis kunt vormgeven.

Hoe je tijdens onze gezamenlijke schets sessie, de verschillende mogelijke opties voor jouw wensen ontdekt middels mijn schetsen. Je kunt de sessie gebruiken voor het verkrijgen van ideeën voor je verbouwing.

Wat is er allemaal mogelijk met jouw huis? Is het wel nodig om je woning te vergroten of kan de ruimte ook elders in het huis gevonden worden.

Hoe kun je jouw wensen tot leven brengen en tevens miskopen voorkomen omdat je d.m.v. de schetsen altijd de juiste maat voor je aanbouw hebt maar ook voor je bank of eettafel.

Met een schetssessie realiseer je zorgeloos en zonder miskopen jouw droomwoning

Schetssessie

Zie je het voor je, je hebt veel geld geïnvesteerd in je verbouwing en het ene na het andere onderdeel van je inrichting valt tegen.

Je voelt de stress zich opstapelen in je lijf.  Je hebt al veel meerwerk nota's van je aannemer ontvangen en het budget nadert zijn einde.

En dat niet alleen, de bouwtijd is ook behoorlijk verlengt omdat je de ergste fouten hebt laten aanpassen.

Maar after all ben je toch niet blij. De aannemer heeft je totaal verkeerd begrepen.

Hoewel hij steeds instemmend knikte toen jullie samen de wensen bespraken.

Wat je je niet realiseert, is dat jouw plaatje zoals jij het resultaat in gedachte hebt, niet zomaar in het hoofd van je aannemer terecht komt. 

Heel veel mensen gaan uit van de terechte deskundigheid van hun aannemer.

Daarom nemen ze aan dat hun uitleg over hun wensen ook direct begrepen wordt. 

Alleen heeft de aannemer zijn eigen referentiekaders en die komen per definitie niet overeen met die van jou.

En helaas loopt er ook het nodige kaf onder het koren.

Wat je aannemer nodig heeft zijn duidelijke tekeningen en een technische omschrijving en een materialen- en kleurenstaat. 

Dit geldt overigens niet alleen voor verbouwingen, ook voor wanneer je een nieuwbouw woning koopt, waar je het nodige aan wilt passen. Ook dan heeft de ontwikkelaar of bouwer meer input nodig.

Ben je er bij aanvang van het project vanaf het eerste moment bij dan kun je meestal nog wel aanpassingen in de plattegrond aangeven aan de ontwikkelaar of bouwer.

Dit kon allemaal in de bouw meegenomen worden omdat mijn klanten er vroeg bij waren 

Voor mijn opdrachtgevers heb ik bijvoorbeeld tekeningen gemaakt met een totaal nieuwe indeling omdat ze zelf op zolder willen slapen met een eigen badkamer en garderobekasten en de kids op de verdieping eronder laten slapen. 

Of dat ze de keuken in plaats van naast de hal in de woonkamer grenzend aan de tuin willen hebben. Ook menig badkamer indeling en kamerindeling heb ik zo kunnen aanpassen.

Waarbij mijn klant direct blij was met het resultaat en de uitvoering van de nieuwbouw of de verbouwing

Om jouw droom waar te maken en straks in het huis te wonen dat helemaal bij JOU past, kan deze schetssessie voor jou de eerste stap zijn om straks in JOUW DROOMHUIS te wonen

"Voor ons nieuwe casco appartement in Zuid-Frankrijk had ik eigenlijk geen flauw idee hoe ik, zonder de ruimte kleiner te maken, deze kon scheiden in keuken en zitgedeelte. Via een foto op haar Facebook pagina kwam ik bij Percy terecht. Zij heeft met haar inzicht in ruimtes, creatieve oplossingen en goed gevoel voor kleuren en materialen onze wensen vertaald in het ontwerp.  Ook het verlichtings- en stofferings-plan dragen enorm bij aan de bereikte sfeer. Door constante terugkoppeling voelde ik me dan ook erg betrokken bij het proces. De dienstverlening was ook top en alles is op tijd geleverd. We hebben er al vele fijne vakanties beleefd".

Ilona

"We hebben de sleutel van ons nieuwe huis in oktober gekregen. Sinds kerst wonen we in het nieuwe huis en het is super mooi geworden en we wonen er met veel plezier. 

Onlangs hebben we met alle buren een borrel gehouden en wij kregen ontzettend veel complimenten over de mooie indeling met name de kamer met twee zithoeken.

Ook de zolder vond men verrassend.

We willen je daarom hartelijk danken voor je fantastische ideeën en vooral dat we een uniek huis hebben, dat helemaal naar onze smaak is".

Lisa

Schets & brainstormsessie
interieurontwerpen voor keuken en woonkamer
percy van de werve

Dit is wat jij wilt toch.  Je wilt je dromen juist werkelijkheid laten worden voor het budget dat je voor ogen hebt.

Om je te helpen, Heb ik deze schetssessie geïntroduceerd in mijn aanbod. Het is tenslotte een van de leukste onderdelen van mijn vak, waar ik altijd veel energie van krijg en dat resulteert weer in goede, praktische ideeën voor mijn klanten.

Hoe gaat dit feestje in zijn werk:

  • ik heb een tekening op schaal nodig van de betreffende ruimtes en
  • foto's van de huidige situatie
  • of we maken een inmeet afspraak van te voren wanneer je geen tekening hebt
  • jouw wensenlijst
  • aan tafel maak ik tijdens ons gesprek over jullie wensen meerdere schetsen 
  • hierbij is jullie directe feedback een procesversneller
  • tijdens de sessie ontstaat de meest ideale indeling voor jullie woning
  • en deze schetsen krijg je mee naar huis                                                                                                 

  Ik zeg altijd, "Je wilt toch je eigen voordeur binnenkomen, niet zomaar een doorsnee woning

  Dit is wat mij klanten schreven over onze samenwerking

  "Met haar gedegen kennis, haar langjarige ervaring en haar coöperatieve en pro-actieve houding heeft Percy de verbouwing van mijn huis in Hilversum in de juiste banen geleid.  Tijdens de verbouwing ben ik door haar uitstekend ondersteund, heb van haar steeds nieuwe en verassende inzichten gekregen en ben ik door haar behoed voor storende fouten.

  Al met al kijk ik met veel voldoening terug op de samenwerking met Percy en kan ik haar een ieder van harte aanbevelen".

  Richard Martens

  "Percy’s zeer goed gevoel voor wat werkt in een bepaalde ruimte  en daarnaast technische inzicht is een enorme verlichting. Ook luistert ze  goed naar onze keuzes, denkt fantastisch mee en komt met zeer bruikbare adviezen over de verschillende mogelijkheden.

  Ze drukt geen enkel idee door en heeft duidelijke en goed onderbouwde mening.

  We zitten nog middenin de voorbereiding en we hebben nog flink wat stappen te zetten. Het fijne is dat we in plaats van ons zorgen maken of het wel goedkomt elke stap nu spannend en leuk is".

  Jessica

  Wil jij net als mijn opdrachtgevers die deze reviews hebben geschreven, ook jouw droomhuis creëren

  • of je nu je bestaande of nieuwbouw woning wilt aanpassen naar jouw wensen 

  • het begint altijd met het formuleren van je wensen

  • vervolgens je wensen omzetten in ideeën en oplossingen

  • deze ideeën toepassen d.m.v. schetsen 

  • in de schets sessie zetten we de opties naast elkaar en krijg je beter zicht op wat voor jou het belangrijkst is om te realiseren

  • en daar maak je vervolgens een definitieve keuze in

  De schets sessie kan over 1 ruimte gaan maar ook een hele verdieping of je gehele woning.

  Ik heb dit geïntroduceerd naast mijn gebruikelijke methode voor mijn klanten waarvoor ik altijd meerdere schetsontwerpen maak.

  Zo kun je namelijk een gefundeerde keuze maken voor een ontwerp. 

  Je hebt tenslotte het ene ontwerp afgewogen tegenover de andere ontwerpen.

  Op deze manier heb je achteraf nooit spijt van je genomen besluit en dat bespaart je zorgen en geld. 

  Vraag hieronder de sessie aan en ik neem contact met je op en afhankelijk van je vraagstelling stel ik je voor om 1 uur of 3 uur af te spreken. 

  Na de sessie krijg je de schetsontwerpen mee naar huis.

  Pin It on Pinterest

  Share This
  ×

  Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

  × Chat