Natuurlijk wil je het beste resultaat uit je verbouwing halen

          of de juiste meubelmaten voor je nieuwe inrichting kiezen                  Mijn boek en online training helpen je hierbij

Percy van de Werve Interieurarchitect

Hoe voorkom je nu die teleurstelling bij het inrichten van je huis of bij het verbouwen van je huis

Hoe pak je de update of uitbreiding van je huis of appartement nu in 1 keer echt succesvol aan

Je wilt toch zeker geen stress tijdens de verbouwing ervaren maar lekker kunnen slapen en genieten van elke voortgang in het proces

En wanneer de aannemer weet wat hij moet maken voorkom je ook nog eens extra kosten 

maatwerk keuken in Zuid Frankrijk

Ervaar het gehele proces, de voorbereiding, de verbouwing zelf als een feestje waarmee je ook nog eens een  geweldige resultaat realiseert waar je al lang van droomt 

 Ontdek hier, hoe jij jouw droomhuis kunt vormgeven

Hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het boek en de online training en alle extra bijgeleverde tools om jouw droom, op papier te krijgen

Of je nu je keuken, badkamer of je woonkamer wilt veranderen maakt niet uit. Zelfs als je wilt gaan aanbouwen of alleen nieuwe meubels wilt aanschaffen is dit aanbod voor jou geschikt. 

De meeste mensen realiseren zich niet wat er allemaal komt kijken bij een verbouwing en denken dat de aannemer het allemaal wel weet en dus voor een goede oplossing voor hun vraag zal zorgen.

 

Met een goede voorbereiding realiseer je zorgeloos en zonder miskopen jouw droomwoning

tekening begane grond met keuken e1510936523671

Zie je het voor je, je hebt veel geld geïnvesteerd in je verbouwing en het ene na het andere onderdeel van je inrichting valt tegen.

Je voelt de stress zich opstapelen in je lijf.  Je hebt al veel meerwerk nota's van je aannemer ontvangen en het budget nadert zijn einde. En dat niet alleen, de bouwtijd is ook behoorlijk verlengt omdat je de ergste fouten hebt laten aanpassen. Maar after all ben je toch niet blij. De aannemer heeft je totaal verkeerd begrepen. Hoewel hij steeds instemmend knikte toen jullie samen de wensen bespraken.

Wat je je niet realiseert, is dat jouw plaatje zoals je het resultaat in gedachte hebt, niet zomaar in het hoofd van je aannemer terecht komt. 

Heel veel mensen gaan uit van de terechte deskundigheid van hun aannemer en nemen aan dat hun uitleg over hun wensen ook direct begrepen wordt.  Alleen heeft de aannemer zijn eigen referentiekaders en die komen per definitie niet overeen met die van jou. En helaas loopt er ook het nodige kaf onder het koren.

Wat je aannemer nodig heeft zijn duidelijke tekeningen en een technische omschrijving en een materialen- en kleurenstaat. 

Dit geldt overigens niet alleen voor verbouwingen, ook voor wanneer je een nieuwbouw woning koopt, waar je het nodige aan wilt passen. Ook dan heeft de ontwikkelaar of bouwer meer input nodig. Ben je er bij aanvang  van het project vanaf het eerste moment bij dan kun je meestal nog wel aanpassingen in de plattegrond aangeven aan de ontwikkelaar of bouwer.

Dit kon allemaal in de bouw meegenomen worden omdat mijn klanten er vroeg bij waren 

Voor menig opdrachtgever heb ik bijvoorbeeld tekeningen gemaakt om een totaal nieuwe indeling te tekenen omdat ze zelf op zolder wilden slapen met een eigen badkamer en garderobekasten en de kids op de verdieping wilden laten slapen.  Of dat ze de keuken in plaats van naast de hal in de woonkamer grenzend aan de tuin wilde hebben.

 Ook menig badkamer indeling en kamerindeling heb ik zo kunnen aanpassen. Waarbij mijn klant direct blij was met het resultaat en de uitvoering van de in de nieuwbouw of de verbouwing

"Voor ons nieuwe casco appartement in Zuid-Frankrijk had ik eigenlijk geen flauw idee hoe ik, zonder de ruimte kleiner te maken, deze kon scheiden in keuken en zitgedeelte. Via een foto op haar Facebook pagina kwam ik bij Percy terecht. Zij heeft met haar inzicht in ruimtes, creatieve oplossingen en goed gevoel voor kleuren en materialen onze wensen vertaald in het ontwerp.  Ook het verlichtings- en stofferings-plan dragen enorm bij aan de bereikte sfeer. Door constante terugkoppeling voelde ik me dan ook erg betrokken bij het proces. De dienstverlening was ook top en alles is op tijd geleverd. We hebben er al vele fijne vakanties beleefd".

Ilona

"We hebben de sleutel van ons nieuwe huis in oktober gekregen. Sinds kerst wonen we in het nieuwe huis en het is super mooi geworden en we wonen er met veel plezier. 

Onlangs hebben we met alle buren een borrel gehouden en wij kregen ontzettend veel complimenten over de mooie indeling met name de kamer met twee zithoeken.

Ook de zolder vond men verrassend.

We willen je daarom hartelijk danken voor je fantastische ideeën en vooral dat we een uniek huis hebben, dat helemaal naar onze smaak is".

Lisa

Badkamer met houtlook tegels en vrijstaand bad
tekening slaapkamer en badkamer en walk-in closet
Inmeet tekening maken

Dit is wat jij wilt toch.  Je wilt je dromen juist werkelijkheid laten worden voor het budget dat je voor ogen hebt.

Om je te helpen, wanneer je zelf je ideeën op papier wilt zetten, heb ik een boek geschreven. 'In 10 stappen zorgeloos verbouwen' en daarin leg ik je van A tot Z uit hoe jij je verbouwing het beste kunt aanpakken. Ter aanvulling ben ik een online training aan het maken die in februari 2022 beschikbaar komt. 

Je kunt nu dus eerst met het boek aan de slag en in februari je ideeën verder uitwerken met de stappen en video's in de training en het werkboek dat je erbij krijgt.

In de video's laat ik je zien: 

 • hoe je goed je woning inmeet
 • Hoe je de inmeet gegevens verwerkt in een bestaande toestand tekening
 • Hoe je op schaal 1:50 tekent
 • Hoe je de elektra punten weergeeft
 • Hoe je met de bijgeleverde meubelmalletjes nieuwe indelingen maakt
 • En hoe je zo de basis voor de indeling en dus van je verbouwing maakt 

Ik zeg altijd, "Je wilt toch je eigen voordeur binnenkomen, niet zomaar een doorsnee woning

Dit is wat mij klanten schreven over onze samenwerking

"Met haar gedegen kennis, haar langjarige ervaring en haar coöperatieve en pro-actieve houding heeft Percy de verbouwing van mijn huis in Hilversum in de juiste banen geleid.  Tijdens de verbouwing ben ik door haar uitstekend ondersteund, heb van haar steeds nieuwe en verassende inzichten gekregen en ben ik door haar behoed voor storende fouten.

Al met al kijk ik met veel voldoening terug op de samenwerking met Percy en kan ik haar een ieder van harte aanbevelen".

Richard Martens

"Percy’s zeer goed gevoel voor wat werkt in een bepaalde ruimte  en daarnaast technische inzicht is een enorme verlichting. Ook luistert ze  goed naar onze keuzes, denkt fantastisch mee en komt met zeer bruikbare adviezen over de verschillende mogelijkheden.

Ze drukt geen enkel idee door en heeft duidelijke en goed onderbouwde mening.

We zitten nog middenin de voorbereiding en we hebben nog flink wat stappen te zetten. Het fijne is dat we in plaats van ons zorgen maken of het wel goedkomt elke stap nu spannend en leuk is".

Jessica

Wil jij net als mijn opdrachtgevers die deze reviews hebben geschreven, ook jouw droomhuis creëren

 • of je nu je bestaande of nieuwbouw woning wilt aanpassen naar jouw wensen 

 • het begint altijd met het formuleren van je wensen

 • vervolgens je wensen omzetten in ideeën en oplossingen

 • deze ideeën toepassen d.m.v. schetsen 

 • de schetsopties zet je naast elkaar en zo krijg je een beter inzicht,  wat voor jou het belangrijkst is om te realiseren en wat de mogelijkheden zijn binnen jouw woning of dat je misschien extra meters nodig hebt.

 • daar maak je vervolgens een definitieve keuze in en zet je om in een definitief ontwerp

 • vervolgens kun je ook nog aan de slag met een licht en elektraplan.  Dit is ook iets dat vaak vergeten wordt en pas in het gebruik kom je er dan achter dat je bepaalde stopcontacten, schakelingen of verlichting mist. Maar dan is het te laat.  

Dit kun je allemaal voorkomen door je goed voor te bereiden met behulp van mij boek, 'In 10stappen zorgeloos verbouwen' en de bijbehorende online training die de eerste 4 stappen behandeld.  Daarmee heb je dan de basis gelegd van je plan en kun je dit gebruiken om een offerte van je aannemer te vragen.

 

De prijs voor boek en online training samen zal in de presale tot 15 februari €. 47,- incl. verzendkosten en B.T.W.

Na 15 februari wordt de prijs €. 97,- incl. verzendkosten en B.T.W.

 

Het boek ontvang je de volgende werkdag in je brievenbus en

de online training ontvang je 15 februari in je mailbox inclusief werkboek

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat