Jouw droomhuis!

Hoe ziet dat eruit?

Ik vraag je plaatjes te verzamelen van alles dat jij mooi vind om je droomhuis mee te creëren. Plaatjes waarop sferen, stijl en kleuren en vormen zichtbaar zijn. Ze mogen best verschillend van aard zijn, uiteindelijk geven ze gezamenlijk wel een beeld van jouw voorkeuren.

Na de opdrachtverstrekking starten we met een uitgebreide inventarisatie waarbij ik zelfs jouw nog sluimerende wensen boven tafel wil krijgen. Ook de verzamelde plaatjes komen uitgebreid aan de orde.

Met deze gegevens en de inmeetgegevens ga ik dan aan de slag om meerdere schetsontwerpen te maken om je de verschillende mogelijkheden te laten zien.

Dit is de eerste stap naar de idéale vorm van jouw droomhuis! Benieuwd naar de rest van het traject, neem dan contact met mij op om een oriënterend gesprek aan te vragen waarin ik je het hele proces uitleg. Nadat we jouw wensen besproken hebben maak ik een offerte waarmee je inzicht krijgt in de ontwerpkosten van het totale traject.

Ook nieuw te bouwen huis heeft een interieurontwerp nodig!

Ook bij een nieuw te bouwen huis is het belangrijk meteen een interieurontwerp te laten maken. Het is menigmaal gebeurd dat met het maken van het interieurontwerp naar het wensen lijstje van mijn opdrachtgever het bouwkundig ontwerp van de architect nog wat moest worden aangepast. Daarom is het fijn als we gelijk op lopen om kosten te besparen of in ieder geval voordat de vergunning wordt aangevraagd het interieur plan te integreren in het architectonisch ontwerp.

Dus als je nieuwbouw plannen hebt, schakel dan ook de interieurarchitect meteen in!

 

Heb jij ook plannen om te verbouwen of je woning te vergroten?

En ben je nieuwsgierig naar mijn ideeën?

 Neem dan contact met mij op via onderstaande button

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact
checklist voor zorgeloos verbouwen

Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen?

Dan is een goede voorbereiding echt noodzakelijk waarbij je de plannen getekend hebt en de materialen uitgezocht voordat je de aannemer vraagt om offerte te maken

Als je de Checklist nu download weet je wat je moet voorbereiden dus

 

Download nu de checklist

Jouw Checklist voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This