Verbouwen-aanbouwen

aanbouw 2 onder eenkapwoning baarn kleiner formaatjpg

Jouw droomhuis, hoe ziet dat eruit?

Als interieurarchitect vraag je plaatjes te verzamelen van alles wat jij mooi vind om je droomhuis mee te creëren. Plaatjes waarop sferen, stijl, kleuren en vormen zichtbaar zijn. Ze mogen best verschillend van aard zijn, uiteindelijk geven ze gezamenlijk wel een beeld van jouw smaak.

Na de opdrachtverstrekking starten we met een uitgebreide inventarisatie waarbij ik zelfs jouw nog sluimerende wensen boven tafel wil krijgen. Ook jouw plaatjes komen uitgebreid aan de orde. Ik meet de ruimte ook altijd in. Met deze gegevens ga ik dan aan de slag om meerdere schetsontwerpen te maken om je de verschillende mogelijkheden te laten zien die er zijn voor jouw wensen.

Ook een nieuw te bouwen huis heeft een interieurontwerp nodig!

Ook bij een nieuw te bouwen huis is het belangrijk meteen een interieurontwerp te laten maken.

Het is menigmaal gebeurd dat met het maken van het interieurontwerp naar het wensen lijstje van mijn opdrachtgevers het bouwkundig ontwerp van de architect nog moest worden aangepast. Daarom is het fijn als we gelijk op kunnen lopen om kosten te besparen of in ieder geval voordat de vergunning wordt aangevraagd het interieur plan te integreren in het architectonisch ontwerp.

Dus als je nieuwbouw plannen hebt, schakel dan ook meteen een interieurarchitect in.

tekening Oostbeek e1501613236676

Heb jij ook plannen om te verbouwen of je woning te vergroten?

En ben je nieuwsgierig naar mijn ideeën?Neem dan contact met mij op via onderstaande button

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat