In 2024 kent iedereen de verborgen kracht van een goed ontworpen interieur!

Interieurarchitect Hilversum van Studio Inside Out

Een zomer make-over van je woning

Wil jij ook een zomer make-over om deze zomer vanuit je woonkamer direct lekker naar buiten kunnen lopen? Of binnen van de eerste zonnestralen genieten met de tuindeuren open. Dan heb je wellicht een aanpassing aan de achtergevel nodig. In deze blog vertel ik over de mogelijkheden van een te openen achtergevel.

Lees meer

Onderhanden werk en werk in uitvoering

Verbouwing van villa uit 1900

Bij de aankoop van een woning wil de nieuwe eigenaar het huis natuurlijk helemaal naar zijn wensen maken.  Via de aankopend makelaar Ilse Millin kwam ik met de opdrachtgeefster in contact. Samen hebben we het pand bekeken en overlegd wat de wensen waren. Na het maken van ontwerpen en de goedkeuring van de opdrachtgever konden de prijzen aangevraagd worden en werd na de overdracht gelijk gestart met de verbouwing.

Heel de villa op de schop

Inmiddels is er al het nodige gebeurd, zoals de uitbreiding van het bijgebouw en het plaatsen van nieuwe serredeuren, die de vorige bewoners hadden vervangen voor ramen. Ook binnen wordt hard gewerkt op alle verdiepingen. Nieuwe badkamers, slaapkamers op zolder opnieuw ingedeeld en een ontwerp voor de tuin. Maar die komt natuurlijk als laatste aan de beurt wanneer al het bouwafval verdwenen is.

Verduurzamen, leeftijdsbestendig wonen en mantelzorg zijn de begrippen waar het nu om draait!

Mantelzorgwoning in een aanbouw, garage of tijdelijk in de tuin?

Zoals een plek voor degene die je als mantelzorger bijstaat. Niet in de eigen woning maar wel heel dichtbij. Deze ruimte kan vergunningsvrij in de tuin worden gebouwd. Of je kunt hiervoor de garage benutten uiteraard toegerust met de nodige voorzieningen en isolatiemiddelen en eventueel met zonnepanelen op het garagedak voor energiebesparing. Deze foto’s zijn van een omgebouwde garage t.b.v. een slaapkamer en mindervalide badkamer op de begane grond met uitkijk op de tuin.

Het is handig om al aan je latere woonbehoeftes te denken!

Zeker nu het huidige zorgstelsel zo veranderd is en mensen daardoor veel langer thuis moeten blijven wonen.  Met de hulp van goede mantelzorg of een thuiszorginstelling kan dat. Soms gaat de verandering van je mobiliteit ineens drastisch achteruit bijvoorbeeld na een operatie of valpartij. Hoe handig is het dan als je daar al vroegtijdig op geanticipeerd hebt. En je al ruimte hebt gecreëerd om beneden te kunnen slapen of de badkamer te gebruiken bijvoorbeeld. 

Brainstormsessie over je wensen voor je interieur!

Wil jij ook een passende interieur schets op maat? Bel me of vul het contactformulier in en we maken een afspraak om te brainstormen!

Wil je je interieur aanpassen of heb je net een nieuwe woning gekocht en weet je niet goed hoe je deze het beste kunt indelen. Of misschien heb je al een paar keer de verkeerde maat bank gekocht en wil je nu wel de juiste keuze maken. Daarbij kan ik je helpen tijdens een brainstormsessie van gemiddeld 2 uur. Met een plattegrond op de juiste schaal als uitgangspunt en foto’s van je huidig interieur en de maten van de meubels die je wilt hergebruiken gaan we aan de slag. Aan de hand van je wensen pakket maak ik meerdere ruwe schetsen om jou de mogelijkheden van de ruimte te laten zien. Meubels op maat ingetekend zodat jij weet aan welke maten je moet houden wanneer je gaat shoppen. Wil je een ontwerp meer gedetailleerd uitgewerkt hebben dan kan dat natuurlijk ook. Ik maak daarvoor een offerte zodat jij van tevoren weet waar je aan toe bent qua kosten. Zo kunnen we samen je optimale interieur creëren

Het is mijn missie als interieurarchitect hilversum om voor zoveel mogelijk mensen, dus ook voor jou, het huis van hun dromen te creëeren!

Of dat nu in je huidige huis is of in een nieuw huis, is om het even. Het draait namelijk om de vertaling van de persoonlijke sfeer en behoeftes van jou als opdrachtgever. Door daar de juiste vertaling van te maken creëer ik het droomhuis dat jij wenst, passend als een handschoen, om volledig tot rust te kunnen komen en/of te kunnen feesten, socialisen of met vrienden en familie gezellig te eten.

Percy van de Werve, Studio Inside Out

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn huis of appartement, denk je nu wellicht

Heb je het besluit genomen om te gaan verbouwen en kun je daar hulp bij gebruiken van een professional om het optimale uit je verbouwing te halen, binnen een afgesproken tijd en voor het budget wat je beschikbaar hebt. Of zelfs voor nog minder. Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek via mijn contactformulier en ik bel je binnen 24 uur op om een afspraak te maken. We kijken naar je wensen en de mogelijkheden. Je krijgt van mij vervolgens een offerte en zodra je akkoord gaat kan dit mooie proces beginnen op weg naar de woning of het kantoor dat jij je wenst!

Het idee vormt zich door de inspiratie uit de plek,

de ontmoeting en het gesprek over jouw wensen.

Met vorm en materiaal bepalen we de ruimte.

Kleur is emotie en zorgt voor de gewenste sfeer.

Licht laat het ontwerp tot leven komen.

Ons werkContact

E-book de zorgeloze verbouwing

Wil jij ook je woning gaan verbouwen?

Jouw E-book voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This