moderne aanbouw voor woonkeuken in glas

Jouw huis, jouw smaak,
jouw thuisgevoel!

Een ontwerp op maat is de sleutel tot jouw droomhuis om je huis te bouwen of je huis te verbouwen

 

Een huis bouwen of verbouwen is overweldigend

Vind jij het ook lastig om je goed voor te bereiden op de bouw van je nieuwe woning of de verbouwing van je huis?
Je bent daar zeker niet de enige in. Hierdoor heb ik al ruim 30 jaar levensgenietersgeholpen die door de bomen het bos niet meer zagen.

Er zijn gewoon zoveel keuzes te maken over indelingen, materialen, afwerking, verlichting en uitvoering.

Dit wil je toch echt voorkomen!

  • moeilijk om de juiste keuzes te
    maken
  • stress tijdens de bouw niet binnen budget
  • planning loopt uit de hand
  • niet het gewenste resultaat
N

Een zorgeloze verbouwing

N

Binnen budget en planning

N

Verhoog de waarde van je huis

Van je bouw of je verbouwing maken we samen een feestje van intake tot oplevering.
Ik betrek je bij elke stap in het proces, zodat jij bewust de keuzes kunt maken  die het beste bij je passen. Het ultieme resultaat is het genieten van je droomhuis, als al je woonwensen werkelijkheid zijn geworden.
Welkom in jouw thuis!

Vlak 1 foto

Een interieur dat je past als een warme jas

Je hebt een fijn huis, maar toch past het niet bij je wensen. Misschien kom je ruimte tekort. Of passen de ruimtes niet meer bij je huidige situatie. Misschien is je woning verouderd en wil je moderniseren maar dan wel volgens je eigen smaak. Je hebt al eens wat op papier gezet, maar toch …. Je komt er zelf niet uit en blijft maar in kringetjes ronddraaien.

Je wilt het in één keer goed aanpakken en alle ruimte geven aan jouw woonwensen en de gewoontes, rituelen en behoeftes van jouw gezin. Naast de ontwerpen van de architect voor jouw nieuwbouw villa, verlang je ernaar om verrast te worden met Out-of-the-Box ideeën voor je interieur, waar je zelf nooit opgekomen was.

Bovenal verlang je naar een thuis dat als een warme jas om je heen valt en waar jullie samen kunnen genieten van het leven.

Jouw huis, jouw smaak, jouw thuisgevoel!

N

Verhoog de waarde van je huis

woonkeuken met kook- en spoeleiland

INTERIEURARCHITECTUUR OM VAN JOUW HUIS JOUW THUIS TE MAKEN

geheel passend bij jouw smaak en duurzaam

Identiteit in je interieur

Identiteit is belangrijk voor je. Je wilt je huis een persoonlijk karakter geven. Geen huis maar een THUIS

Voor mij is identiteit mijn grootste drijfveer. Je interieur als een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levenstijl. Dat verschilt per persoon: iedereen heeft andere gebruiken, woonwensen en een eigen smaak. Ik geloof in het creëren van een uniek thuisgevoel dat perfect past bij jou en je gezin.

De laatste trends doen er niet toe, je gaat voor een tijdloos ontwerp dat als een warme jas om je heen valt. Jouw trend doet ertoeIk prikkel je met verrassende mogelijkheden, zoals een idee dat jezelf nooit had bedacht of met op maat gemaakte meubels. Ik zet je graag aan het denken, zodat jij bewuste doordachte keuzes maakt voor het huis van jouw dromen.

Confetti goud rechts

Van binnen naar buiten

Als interieurarchitect werk ik van binnen naar buiten. Wat er van binnen bij je leeft, vertaal ik naar buiten in het interieurontwerp. Maar vergeet de tuin niet! Voor mij is het totaalconcept als de kers op de taart: binnen en buiten kunnen mooi in harmonie zijn. Een goed ontworpen interieur strekt zich uit tot in de tuin en verbindt het interieur met de architectuur van het huis.

Zo creëer je een samenhangende leefomgeving waarin je heerlijk ontspannen thuiskomt. Dit is waarom Studio Inside Out, deze naam heeft. Of je nu een nieuw huis gaat bouwen of je bestaande of nieuw aangekochte woning gaat verbouwen, de routing, de functionaliteit en de sfeer zijn de sleutel tot jouw woongeluk.

Creatieve oplossingen en jarenlange ervaring

 

Jullie zijn erover uit. Er moet wat veranderen in huis. Een verbouwing gaat voor veel meer woongenot zorgen. Maar waar begin je en waar moet je allemaal op letten? Je hebt geen idee hoe je het moet aanpakken, zo’n verbouwing. Er komt zoveel bij kijken. Je bent een aanpakker maar dit is iets waar je nu eenmaal niet veel verstand van hebt. En waar haal je de tijd vandaag om alles uit te zoeken en te regelen in jouw drukke leven?

Hoe zou het zijn om tijdens dat hele verbouwingsproces te kunnen bouwen op een expert met jarenlange ervaring? Iemand die vertrekt vanuit jouw persoonlijke wensen en je verrast met verschillende indelingen en creatieve oplossingen. Iemand die je van intake tot en met oplevering erbij betrekt en jou begeleidt, zodat die verbouwing een feestje wordt! Zullen we samen het huis van jouw dromen creëren?

Vlak 2 foto Percy
Fotobalk impressie scaled 1

Zo wordt jouw verbouwing een feestje!

Confetti goud links

1

We brengen jouw
persoonlijke wensen
in beeld

2

Laat je verrassen
met creatieve
oplossingen

3

Begeleiding
van intake
tot oplevering

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat