Gratis Strategiegesprek over jouw verbouwingswensen

   

Je wilt je huis verbouwen, vergroten of beter indelen 

Je hebt een nieuwbouw woning gekocht en wilt de indeling veranderen  

Je weet alleen niet hoe je dit het beste kunt aanpakken 

Welk resultaat wil jij uit je verbouwing halen? Het beste natuurlijk zeg je. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval.

Je droomt van een mooie aanbouw aan je woning om meer ruimte te krijgen nu je kinderen groter zijn en je huis een zoete inval lijkt.

Je wilt meer leefruimte en zeker ook een eigen plek om thuis te kunnen werken, nu dit meer standaard begint te worden en in de toekomst ook voor een deel zo zal blijven. 

Stalen haldeur en meubel maatwerk kast in hoogglans gespoten

Jouw stijl is heel belangrijk in het hele verhaal. Je wilt een huis waar je je comfortabel, veilig en gelukkig in kunt voelen. Dat betekent dat jouw smaak voor mij leidend is. Ik zeg altijd “Bepaal je eigen trend”, die ontwikkeld zich wel in de loop der jaren en afhankelijk van je leeftijd en gezinssituatie. Je wilt je toch zeker thuis voelen in je eigen huis.  Inspiratie opdoen bij anderen vind ik zelf prima maar kopieren zorgt ervoor dat het net zogoed het huis van je buren of vrienden had kunnen zijn.  Je wilt dat jouw huis jou ademt.

moderne aanbouw aan 70tiger jaren woning
woonkamer met erker en hoekbank
Eetplek met gashaard in moderne aanbouw

Wil je dat bereiken dan is een goede voorbereiding noodzakelijk.  Wees duidelijk over je wensen, maak keuzes en zorg voor uitgewerkte plannen waarin je inrichting het uitgangspunt is.

Het aantal mensen dat je plek wilt geven om lekker bij elkaar te zitten bepaald de grootte van je zithoek. En dat bepaalt dan weer de grootte van de ruimte die ervoor nodig is.

Wel belangrijk toch, als je wilt aanbouwen om een extra leefplek in je huis te realiseren.

Om je budget goed te besteden wil je natuurlijk dat alles ook in 1 keer goed uitgevoerd wordt. Dat kan alleen als de aannemer exact weet wat jij wilt bereiken. 

Daar heb je tekeningen met indelingen, verlichting, elektra, materiaalkeuzes, uitwerkingen, technische omschrijving voor nodig. 

checklist voor zorgeloos verbouwen

Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen?

Dan is een goede voorbereiding echt noodzakelijk waarbij je de plannen getekend hebt en de materialen uitgezocht voordat je de aannemer vraagt om offerte te maken

Als je de Checklist nu download weet je wat je moet voorbereiden dus

 

Download nu de checklist

Jouw Checklist voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest

Share This
×

Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

× Chat