Brainstormsessie     

 

Je wilt je huis verbouwen, vergroten of beter indelen 

Je hebt een nieuwbouw woning gekocht en wilt de indeling veranderen  

Je weet alleen niet hoe je dit het beste kunt aanpakken  

dan kun je met mij een strategiegesprek boeken

 

Welk resultaat wil jij uit je verbouwing halen? Het beste natuurlijk zeg je. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval.

Je droomt van een mooie aanbouw aan je woning om meer ruimte te krijgen nu je kinderen groter zijn en je huis een zoete inval lijkt.

Je wilt meer leefruimte en zeker ook een eigen plek om thuis te kunnen werken, nu dit meer standaard begint te worden en in de toekomst ook voor een deel zo zal blijven. 

maatwerk keuken in Zuid Frankrijk

 

 

 

Een ontwerp met jouw gewenste indeling, verlichtings en elektraplan voorkomt dat je straks de stopkontacten op de verkeerde plekken hebt zitten.

Zie je het voor je, je hebt veel geld geinvesteerd in je verbouwing en het ene na het andere onderdeel van je inrichting valt tegen. Je voelt de stress zich opstapelen in je lijf.  Je hebt al veel meerwerk nota’s van je aannemer ontvangen en het budget nadert zijn einde. En dat niet alleen, de bouwtijd is ook behoorlijk verlengt omdat je de ergste fouten hebt laten aanpassen. Maar afterall ben je toch niet blij. De aannemer had je totaal verkeerd begrepen. Hoewel hij steeds instemmend knikte toen jullie de wensen bespraken. 

 

Wat je vergeten was is dat jouw plaatje niet zomaar in het hoofd van je aannemer geteleporteerd wordt. Hij heeft zijn eigen referentiekaders en die komen per definitie niet overeen met die van jou. Wat hij nodig heeft zijn tekeningen en een bestek en een materialen en kleurenstaat. 

 

Dit geldt overigens niet alleen voor verbouwingen, ook voor als je een nieuwbouw woning koopt. Ben je er vanaf het eerste moment bij dan kun je meestal nog wel het een en ander aanpassen. Voor menig opdrachtgever heb ik bijvoorbeeld tekeningen gemaakt om een totaal nieuwe indeling te tekenen omdat ze de keuken niet aan de straatkant maar juist aan de tuinkant van de woning wilde situeren.

 

Dit kon allemaal meteen tijdens de bouw meegenomen worden omdat zij er vroeg bij waren. Ook menig badkamerindeling en kamerindeling heb ik zo kunnen aanpassen. Het is als water naar de zee dragen om eerst je (nieuwbouw) huis te laten bouwen en het daarna pas aan te laten passen met een verbouwing

 

“We hebben de sleutel van het huis in oktober gekregen. Sinds kerst wonen we in het nieuwe huis en het is super mooi geworden en we wonen er met veel plezier. 

Onlangs hebben we met alle buren een borrel gehouden en wij kregen ontzettend veel complimenten over de mooie indeling met name de kamer met twee zithoeken.

Ook de zolder vond men verrassend.

We willen je daarom hartelijk danken voor je fantastische ideeën en vooral dat we een uniek huis hebben, dat helemaal naar onze smaak is”.

Lisa

“Voor ons nieuwe casco appartement in Zuid-Frankrijk had ik eigenlijk geen flauw idee hoe ik, zonder de ruimte kleiner te maken, deze kon scheiden in keuken en zitgedeelte. Via een foto op haar Facebook pagina kwam ik bij Percy terecht. Zij heeft met haar inzicht in ruimtes, creatieve oplossingen en goed gevoel voor kleuren en materialen onze wensen vertaald in het ontwerp.  Ook het verlichtings- en stofferings-plan dragen enorm bij aan de bereikte sfeer. Door constante terugkoppeling voelde ik me dan ook erg betrokken bij het proces. De dienstverlening was ook top en alles is op tijd geleverd. We hebben er al vele fijne vakanties beleefd”.

Ilona

                                 

                                      Wat houdt een brainstormsessie precies in

Tijdens het strategiegesprek, bij jou thuis, bespreken we

 • je wensen voor de verbouwing
 • het resultaat dat je voor ogen hebt
 • de inventaris die zeker mee gaat naar de nieuwe situatie
 • Het onderzoeken van de opties voor verschillende mogelijkheden
 • en heel belangrijk je budget
 • ik geef je meerdere tips en inzichten door ‘out of the box’ te denken
 • welke aanpak het beste jou en jouw budget past
 • in welke mate je begeleiding bij het traject nodig hebt
 • of je het helemaal afgestemd met meubelmaatwerk wilt hebben
 •  en het allerbelangrijkste welke stijl je wilt voor je nieuwe leefruimte

Jouw stijl is heel belangrijk in het hele verhaal. Je wilt een huis waar je je comfortabel, veilig en gelukkig in kunt voelen. Dat betekent dat jouw smaak voor mij leidend is. Ik zeg altijd “Bepaal je eigen trend”, die ontwikkeld zich wel in de loop der jaren en afhankelijk van je leeftijd en gezinssituatie. Je wilt je toch zeker thuis voelen in je eigen huis.  Inspiratie opdoen bij anderen vind ik zelf prima maar kopieren zorgt ervoor dat het net zogoed het huis van je buren of vrienden had kunnen zijn.  Je wilt dat jouw huis jou ademt.

moderne aanbouw aan 70tiger jaren woning
woonkamer met erker en hoekbank
Eetplek met gashaard in moderne aanbouw

Wil je dat bereiken dan is een goede voorbereiding noodzakelijk.  Wees duidelijk over je wensen, maak keuzes en zorg voor uitgewerkte plannen waarin je inrichting het uitgangspunt is.

Het aantal mensen dat je plek wilt geven om lekker bij elkaar te zitten bepaald de grootte van je zithoek. En dat bepaalt dan weer de grootte van de ruimte die ervoor nodig is.

Wel belangrijk toch, als je wilt aanbouwen om een extra leefplek in je huis te realiseren.

   

  Om je budget goed te besteden wil je natuurlijk dat alles ook in 1 keer goed uitgevoerd wordt. Dat kan alleen als de aannemer exact weet wat jij wilt bereiken. 

  Daar heb je tekeningen met indelingen, verlichting, elektra, materiaalkeuzes, uitwerkingen, technische omschrijving voor nodig. 

  “Met haar gedegen kennis, haar langjarige ervaring en haar coöperatieve en pro-actieve houding heeft Percy de verbouwing van mijn huis in Hilversum in de juiste banen geleid.  Tijdens de verbouwing ben ik door haar uitstekend ondersteund, heb van haar steeds nieuwe en verassende inzichten gekregen en ben ik door haar behoed voor storende fouten.

  Al met al kijk ik met veel voldoening terug op de samenwerking met Percy en kan ik haar een ieder van harte aanbevelen”.

  Richard Martens

  Percy’s zeer goed gevoel voor wat werkt in een bepaalde ruimte  en daarnaast technische inzicht is een enorme verlichting. Ook luistert ze  goed naar onze keuzes, denkt fantastisch mee en komt met zeer bruikbare adviezen over de verschillende mogelijkheden.

  Ze drukt geen enkel idee door en heeft duidelijke en goed onderbouwde mening.

  We zitten nog middenin de voorbereiding en we hebben nog flink wat stappen te zetten. Het fijne is dat we in plaats van ons zorgen maken of het wel goedkomt elke stap nu spannend en leuk is”.

  Jessica

  Wil jij net als mijn klanten, die deze testimonials hebben geschreven, ook jouw droomhuis creëren

                             Boek dan een brainstormsessie en ik inspireer je met mijn inzichten en tips je blij met mijn inzichten en tips

   

                                                                        Voor maar €  177,- incl. B.T.W. boek je jouw sessie hier.

   

  Ik neem dan direct contact met je op om de afspraak in te plannen

   

  checklist voor zorgeloos verbouwen

  Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen?

  Dan is een goede voorbereiding echt noodzakelijk waarbij je de plannen getekend hebt en de materialen uitgezocht voordat je de aannemer vraagt om offerte te maken

  Als je de Checklist nu download weet je wat je moet voorbereiden dus

   

  Download nu de checklist

  Jouw Checklist voor een succesvolle en zorgeloze verbouwing zit in je mailbox. Heel veel succes!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  ×

  Stuur gerust een berichtje via E-mail percy@studioinsideout.nl of WhatsApp

  × Chat